Video - Druga večer CAP-a: Pavlin priredio pravu bajku, Bistričić pokazala "grunge" princeze

Foto: Borna Čavrag/Index

VEČERAS je u zagrebačkom Westgateu održana druga večer Cro A Portera. Iako su prvi redovi bili nešto siromašniji kad su u pitanju poznata lica, modno je večer ponovno bila zanimljiva. Večer je otvorena kolekcijom odlične Marine Obradović. Bazna boja kolekcije je bež, a u nekim segmentima miješana je sa živim, intenzivnim bojama. Ženstveno i lepršavo, posebno ako govorimo o odličnim hlačama te pojedinim gornjim dijelovima. Marina Design odlična je ako želite izgledati ležerno, ali i elegantno u svakom trenutku. Obradović je ovom kolekcijom napravila odličan posao.

Fjaba

Modni dvojac Fjaba, napravio je kolekciju koja možda nije toliko nosiva, ali je prepuna specifičnih detalja. Pretpostavljamo da su se inspirirali prirodom, jer su im u svakom komadu odjeće prevladavali životinjski motivi i prirodne boje. Imali smo prilike vidjeti krzno, specifične ukrase za kosu i odu ženstvenosti. Zanimljiva i potpuna kolekcija u svakom smislu.

Madame Demode

Ono što je svakako najupitniji dio večeri, bila je kolekcija koju su predstavili iz modne kuće Madame Demode. Pomalo komplicirano i avangardno, u svakom slučaju nenosivo. Kolekcija je u nekim trenucima slavila ženstvenost, a u drugim pretvarala manekenke u muškarce, pogotovo ako gledamo stroge, ravne i muške krojeve koji su smješteni na djevojke. Madame Demode u svakom je slučaju moda za koju će se odlučiti oni nešto hrabriji.

Ogi Antunovac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševila je kolekcija mlade Ogi Antunac. Sjajna Antunac predstavila je modele u rock-punk verziji, a unatoč tome djevojke su izgledale senzualno, čak i u sportskim komadima odjeće. Ono što je najavila, to je i ispunila, njezine jakne definitivno su modeli koje treba imati. Odlično odrađena igra krojevima u crnoj kolekciji.

Tomislav Bahorić

Uslijedila joj je kolekcija Tomislava Bahorića, koji je prikazao svoju viziju muškarca za proljeće ljeto. Lagani materijali te siva i bijela boja, dobra su ideja, no njegova umjetnička vizija nije do kraja jasna. Dramatična revija u kojoj su muškarci hodali iritantno sporo, sa srebrnim licima i križevima kao assessoarom, nije bila ništa spektakularno niti inovativno.

Andreja Bistričić

Nakon njega odlična je bila mu je mlada Andreja Bistričić, koja svoju modnu viziju uvijek ispuni do kraja. Očito se inspirirala razdobljem "grungea", kada su vladala ispijena, izgubljena lica i potrgana, post punk odjeća. Bistričić je svoju kolekciju odradila odlično, u potpunom skladu smo mogli gledati odjeću, šminku i frizuru. Manekenke su izgledale kao lagano depresivne školarke, a prema kraju kolekcije iste u se otrgnule i postale prave društvene otpadnice. Dizajnerica je ostala vjerna crnoj boji, a unijela je tek malo bijele i poneke žive boje. Ipak, ne previše i dovoljno da njezina vizija bude do kraja prenesena.

Boris Pavlin

Drugu večer Cro A Portera zatvorio je Boris Pavlin, o kojem ne treba puno govoriti. Napravio je još jednu odličnu kolekciju za ljubiteljice prave ženstvenosti i senzualnosti. Predivne haljine koje bi vam vjerojatno bilo žao obući da ne biste pokvarili neki detalj na njima. Pavlin zna kako ugoditi željama žena. Sofisticirano, seksipilno i bajkovito, tri su riječi kojima se može opisati bajka koju je Boris Pavlin još jednom pripremio za svoju publiku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara