Video - Luka Nižetić snima novi album, a ima i novu ljubav: Upoznajte Čaku

Foto: Screenshoot

LUKA NIŽETIĆ već neko vrijeme radi na novom albumu, a mi smo ga posjetili dok je snimao glavni vokal za nadolazeći singl. "Sve se malo odužilo jer smo imali muziku i trebalo je napraviti tekst, budući da je na romskom, jer je stvar od Kočani orkestra, morali smo se prilagoditi. Mučili smo se tri mjeseca, ali smo zadovoljni jer je stvar dobra, i jako sam sretan što će je ljudi uskoro čuti", rekao nam je Luka.

O suradnji s Kočanim orkestrom ima samo riječi hvale. "Preko jedne prijateljice sam došao u kontakt s njima i onda je sve dalje teklo jednostavno. Stvarno su pristupačni, bitna je samo muzika, pravi su muzičari. Našli smo se u jednom prostoru i tamo su mi odsvirali svojih par novih stvari, a meni je oko zapelo za "Kad zasvira orkestar". Ovo je pravi odmak u Lukinom uobičajenom zvuku, a smatra da je ova promjena albuma radikalnija od onih inače. Na njemu surađuje sa Zvonimirom Dusperom Dusom, s kojim se odlično našao.

"Imamo deset garantiranih stvari koje idu na novi album. Uvijek je prisutan strah, zbog ljudi, oni su ti koji dolaze na koncerte i kupuju album. Dosad sam uvijek vjerovao u ono što radim, mrzim kalkulacije kad je glazba u pitanju, a mislim da i publika to prepozna. Naravno da je strah uvijek prisutan, pogotovo kad radiš nešto novo. Uvijek je tu strah od toga kako će to publika prihvatiti", otkrio nam je simpatični Luka. "Poštujem i sviđa mi se rad Damira Urbana, i volio bi jednom u karijeri imati jednu njegovu pjesmu", rekao je Nižetić kad smo ga upitali kakve bi suradnje možda u budućnosti htio realizirati. Ne sumnjamo da će šarmantni Splićanin u tome i uspjeti, budući da je svaki njegov novi projekt sve ozbiljniji i uspješniji.

Budući da je veliki ljubitelj životinja, Luka je u svoj život pustio predivnog haskija Čaku. Ima ga tek nekoliko dana, a već se slažu i obožavaju. Umiljati pas tijekom intervjua ležao je u Lukinom krilu, a glazbenik ga je cijelo vrijeme mazio. Velika prisnost bila je odmah vidljiva, a to i ne čudi budući da je Nižetić poznat kao aktivist za prava životinja. Poznate su njegove kampanje za Prijatelje životinja. Njegov novopečeni ljubimac sličan je tetovaži vuka koju ima na svojoj ruci. Iako se radi o slučajnosti, čini se da se Čaka čak i estetski uklopio u njegov život.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara