Video - Nova BB pijanka: Marijana ljubila Nemeša pa se nabacivala Lesteru

Foto: vb4.emotion.rs

SINOĆ je u Big Brother kući priređen novi tulum, a alkohol je ponovno tekao u potocima. Marijana se pod utjecajem alkohola nije mogla odlučiti bi li se ljubila s Nemešom ili Lesterom.

Tijekom poslijepodneva "medicinska sestra" Marijana bila je histerična zbog neposluha "nepokretnog djeda" Džordža, koji joj otežava izvršavanje ovotjednog zadatka "Starački dom". Marijana više ne želi tolerirati takvo ponašanje pa se ispred sobe za pušenje požalila "doktoru" Nemešu. Za utjehu ju je Nemeš zagrlio, iako je Bojana bila u blizini.

Navečer su se ukućani dotjerali za zabavu. Nemeš je poziv za ples prvo uputio Bojani, koja je sjajno izgledala u svojoj maloj crvenoj haljini. Nikola je kao pravi džentlmen na ples pozvao Marijanu, mada ni Tamari nije ostao dužan. Lester je definitivno rođen za "prljavi" ples - prvo se uvijao oko Eme, a kasnije i oko Mile. I stanari otpada uživaju prateći zabavu. Kad je Big Brother pozvao Marijanu i Nemeša u ispovjedaonicu, oni su to ponovno iskoristili za ljubljenje iza zavjese. Kasnije su ponovno prisno plesali.

"Tebe ne bi jebao ni na daljinski"

Bojana je odlučila održati svoju riječ što se tiče izazivanja skandala. Pod utjecajem alkohola, pogođena pjesmom, skočila je u bazen. Da bi ludilo bilo još veće pridružile su joj se Tamara, Mila, Lester te Radašin, koji nije mogao propustiti ovakav trenutak. Prskali su se vodom, smijali, vrištali, a zatim i zaplesali u bazenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je Marijana u sobi pokazivala Nemešu svoje fotografije s vjenčanja te fotografije svoje kćeri, za koju je on kazao da je baš lijepa. U sobi su bili i Džordž i Nikola, koji su se žestoko posvađali oko redoslijeda u pušioni. Letjele su psovke, a skoro su se i potukli, ali u tome su ih spriječili ostali stanari. "Nemoj me jebat", rekao je između ostalog Nikola Džordžu, na što mu je ovaj odgovorio: "Tebe ne bi jebao ni na daljinski". Big Brother pozvao ih je u ispovjedaonicu kako bi ih kaznio.

"Ajde, poljubi me ako si faca"

Marijana i Nemeš u bazenu su izmjenjivali nježnosti, a ona je u jednom trenutku zapjevala "Samo jednom ugasi kamere". Marijana je iz bazena kameri malo mahala, a malo joj pokazivala srednji prst. Kasnije se pijana Marijana prvo tuširala uz Nemeša, a potom se prebacila na Lestera. Rekla mu je: "Ajde, poljubi me ako si faca". No, on se odmaknuo od nje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara