Video - Nova pijanka u BB kući: Lester izvodio striptiz, Tamara "oživljavala" Nemeša

Screenshot: PinkTV

STANARI Big Brother kuće jučer su dobili novi tjedni zadatak - postat će akrobati, plesači, gimnastičari, mađioničari, klaunovi, zabavljači, artisti i iluzionisti, a moraju izvesti i burlesknu točku u stilu Dite von Teese. Big Brother im je dao dovoljno vremena da savladaju vještine. U zadatku moraju sudjelovati svi ukućani, s jednom ili više uloga. Svakog jutra i večeri ukućani će organizirati razgibavanje i fizičke pripreme.

"Jel' to moje dupe pjeva ili je Ema još uvijek tu?"

Big Brother je stanarima BB kuće sinoć priredio zabavu iznenađenja, povodom Draženovog rođendana. Malo prije ponoći Draženu su sustanari otpjevali rođendansku pjesmu. Ema je Radašinu pokazivala kako da pleše, a Nemeša uvjeravala "da bude muško" i pleše s Marijanom, ali on baš i nije poslušao njen savjet. Dok su stajali u dvorištu, u jednom trenutku je rekao: "Jel' to moje dupe pjeva ili je Ema još uvijek tu?".

Tamara se među BB stanare dobro uklopila, ali najviše se "našla" s Nikolom Maurovićem, od kojeg se nije odvajala tijekom cijele večeri te je prisno s njim plesala. Lester je odlučio izvesti striptiz. Tijekom večeri Tamara i Nemeš su se zaigrali pa su odglumili scenu iz španjolskih sapunica u kojoj ga je ona "oživljavala".

Veselo i na otpadu

Za Duška je jučer bio sretan dan. Došlo je i njegovih pet minuta te je ostao sam sa Sorajom. Iako je kratko trajalo, njemu je bilo slatko. Navečer su stanari s otpada tulum u BB kući pratili na TV ekranu. Njima za veselje alkohol nije bio potreban - Dragana, Horvat i Soraja nisu prestajali plesati i pjevati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara