Video - Sergej Ćetković: I dalje pišem i pjevam samo jednoj ženi, najvažnijoj u životu

Foto: Borna Čavrag/Index
Video: Tomislav Brdjanović/Index

POZNATI regionalni kantautor Sergej Ćetković dao je intervju za Index. Glazbenik se tom prilikom predstavio hrvatskoj publici te najavio izlazak svog petog studijskog albuma "2 minuta". Spotom za pjesmu "Znaj da moja si", kojeg možete pogledati na Indexu, Sergej je najavio spomenuti album u Hrvatskoj. Glazbu i tekst pjesme potpisuje upravo Sergej, poznat po odličnom sviranju i pisanju skoro svih svojih tekstova.

35-godišnji Crnogorac otkrio nam je da bi želio svirati u Lisinskom te rekao kako je još uvijek student glazbene akademije. Prije deset godina izdao je svoj prvi CD pod nazivom "Kristina", koji je posvećen njegovoj supruzi. Romantični Sergej otkrio je i da još uvijek pjeva samo jednoj ženi, svojoj Kristini, s kojom je u braku dvanaest godina.

Nedavno su okusili i čari roditeljstva, posvojivši djevojčicu. Ovaj obrazovani glazbenik nije šire poznat na hrvatskoj glazbenoj sceni, no kaže kako prima pisma obožavatelja s ovih prostora. Upravo to je jedan od razloga što je odlučio doći i na hrvatske prostore. Ne sumnjamo da je će jako brzo osvojiti Hrvatice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara