VIDEO 300 milijuna Kineza pogledalo emisiju u potpunosti posvećenu Hrvatskoj

VIDEO 300 milijuna Kineza pogledalo emisiju u potpunosti posvećenu Hrvatskoj

Foto/Screenshot: FAH/YouTube

U KINI je sredinom prosinca emitirana emisija Day Day Up, odnosno Tian Tian Xian Shang, u potpunosti posvećena Hrvatskoj, a pogledalo ju je više od 300 milijuna Kineza. 

Očekuje se da će taj broj biti još i veći zahvaljujući društvenim mrežama. U emisiji su gostovale pjevačice Lana Jurčević i Jelena Rozga koje su oduševile Kineze čim su se pojavile u studiju, zatim Ana Rucner i Maksim Mrvica, a bio je tu i Miroslav Ćiro Blažević.

Inače, televizija Hunan na kojoj je 90-minutna emisija prikazana, trenutno je druga najgledanija televizija u toj zemlji te joj je domet do milijardu gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Day Day Up se na humorističan način obraća svim uzrastima, a u posljednje vrijeme počela se otvarati prema regiji i svijetu. Osim pozivanja slavnih ličnosti iz Hong Konga, Makaa, Japana, Južne Koreje i s Tajvana na epizodna gostovanja, njezini voditelji počeli su raditi i tematske emisije o turizmu.

Neke od zemalja koje su već na svojem terenu, a potom i u Kini, snimale TTXS, poput Češke i Danske, zabilježile su u mjesecima nakon emitiranja ubrzan porast broja turista s Dalekog istoka, a time i veću zaradu.

Danci su 2014. snimili čak dvije emisije, a u drugoj je sudjelovao i sam princ Frederik, koji je biciklirao Kopenhagenom zajedno s voditeljima emisije.

Show ima četiri voditelja, a svi četvero uživaju status megazvijezda u Kini.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara