Video: Amerikanci ne žele vidjeti bradavice Eve Mendes na televiziji

IAKO nerijetko ističe kako mrzi uloge koje od nje traže razodijevanje pred kamerama i kako joj je zbog "previše ljudi i tenzija" teško snimati scene seksa, Evi Mendes razgolićivanje pred objektivom očito ne pada teško. Glumica je prošloga mjeseca postala zaštitno lice Calvin Kleina za kojega je snimila novu reklamu promovirajući parfem "Secret Obsession". Eva se u reklami pojavljuje potpuno gola, a u jednom kadru vidi joj se i bradavica zbog čega je prikazivanje ovoga videa u Americi zabranjeno.

Eva Mendes u sebi ima vruće kubanske krvi, što ju je dovelo na ljestvicu Maximovih sto najvrućih djevojaka za 2007. godinu, gdje je ponosno zauzela sedmo mjesto, a našla se i na AskMen-ovoj listi "99 najpoželjnijih žena na svijetu za 2008. godinu". Osim toga, nedavno obnaženih grudiju pozirala za talijansko izdanje časopisa Vogue. 

Eva, koja je plesačice u hip-hop spotovima postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica, slavu je osim zbog savršenog izgleda, stekla i ulogom u filmu "Hitch". U Hollywoodu se priča kako je Evi jako stalo do statusa "vodeće latino dive", mjesta s kojeg polako odlazi Jennifer Lopez, a za tu se nevidljivu, ali očito jako važnu "titulu" bori s Evom Longorijom. Kako bi došla do željenog cilja, Eva je izabrala svoje najmoćnije oružje - tijelo, kojeg u posljednje vrijeme nerijetko promovira putem časopisa, editorijala i reklama u kojima glumi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja reklama koju je snimila u obnaženom izdanju ona je za parfem "Secret Obsession" Calvina Kleina u čijem se videu Eva, novo zaštitno lice te kuće, skinula do gola, a u jednom je kadru otkrila i svoju bradavicu, što je naišlo na bijes i revolt Amerikanaca koji su izglasali da se reklama zabrani na nekoliko američkih televizija. No, Evi ovakva zabrana uopće ne smeta. 

"Super mi je što je ta reklama zabranjena na televizijama nekoliko zemalja. To znači da je ona potpuno u stilu Calvina Kleina, provokativna i pomalo kontroverzna, što smo i pokušavali postići", rekla je Eva sa osmjehom, a osvrnula se i na fotografije za talijansko izdanje časopisa Vogue na kojima je prije nekoliko mjeseci također pokazala određene dijelove svoga tijela. "Ako je fotografija umjetnička, nemam problema s pokazivanjem grudi. Vulgarni su mi oni napadni editorijali kojima je svrha samo napaliti muškarce. Moj je provokativan, ali i profinjen", rekla je Eva povodom svoje golotinje pred objektivom.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara