Video: Amy Winehouse prilikom pohoda na klubove tresnula novu žrtvu

Video: Amy Winehouse prilikom pohoda na klubove tresnula novu žrtvu

NAKON ŠTO je prije dva tjedna primljena u bolnicu zbog koktela lijekova i droga koje je popila zbog čega je bila na rubu smrti, britanska soul pjevačica Amy Winehouse nekoliko je dana provela odmarajući se u miru i tišini svog doma u sjevernom dijelu Londona, no sada je opet u revijalnom stilu izišla na ulice. Amy se nekoliko puta našla na naslovnicama tabloida, policiji i sudu zbog fizičkih napada na svoje obožavatelje, poznanike i slučajne prolaznike, a agresiju je smirila tek nakon što su joj zaprijetili zatvorskom kaznom u trajanju od šest mjeseci.

Amy Winehouse izišla je iz kuće, opet počela tulumariti i fizički napadati sve one koji joj se nađu na putu. Pjevačica se tako sinoć sa grupom prijatelja i praćena fotografima vraćala iz Camdena gdje se zabavljala u jednom od klubova. Dok je hodala ulicom prišla joj je jedna starija žena, vidno zabrinuta za pjevačicu i njezino zdravstveno stanje, te pjevačicu pokušavala zaustaviti. Amy se to nije svidjelo pa je u napadu bijesa ženu nazvala "jebenom kujom", okrenula se i desnom rukom jadnoj ženi odvalila šamar prije nego je nastavila dalje svojim putem. Ovo je samo još jedan u nizu incidenata (fizičkih obračuna) koje je Amy imala s obožavateljima ali i slučajnim prolaznicima. Čini se da Amy ne treba mnogo da joj netko digne živce, a temperamentna pjevačica kao da jedva čeka fizičkim putem tražiti svoju osvetu. 

Londonskoj se policiji u posljednje vrijeme nerijetko javljaju stvarne, ali i navodne žrtve pjevačice, a fotografije i snimke njezinih napada svaki puta u trenu obiđu svijet. Nepoznata žena samo je jedna od "sretnika" koji su od Amy pokupili šamar, pljuvanje ili lakat u glavu, a broj žrtava koje će se očitovati o svojem iskustvu s Amy Winehouse, očekuje se, biti će pozamašan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara