Video: Angelina Jolie u filmu "Wanted" potvrdila status kraljice akcije

Video: Angelina Jolie u filmu "Wanted" potvrdila status kraljice akcije

KOLIKO god bježala od pištolja i govorila o tome kako će se ubuduće posvetiti drukčijim ulogama, Angelina Jolie i dalje je kraljica akcijskih filmova, a to će još jednom potvrditi u filmu "Wanted", koji sredinom godine dolazi u europska kina. Sretnici koji su film već vidjeli kažu kako je glumica još senzualnija nego u filmovima o Lari Croft, koji su joj i donijeli titulu vladarice velikog platna kad je u pitanju sočna i napeta akcija.

Angelina Jolie u filmu "Wanted" glumi ljepoticu Fox koja glavnog junaka Wesleya Gibsona (igra ga James MacAvoy) potiče da u sebi probudi "zatomljene moći" i to kako bi se osvetio ubojicama svog oca. Riječ je o prvom američkom filmu ruskog redatelja Timura Bekmambetova, a prema prvim ocjenama filmskih kritičara, radi se o "nesvakidašnje dobrom akcijskom filmu koji i osim Angeline Jolie ima svoje adute".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno sam se provela snimajući ovaj film. Koliko god se trudila bježati od akcije, ona me nekako uvijek dostigne pa, eto, dodajem još jedan akcijski film u svoj portfolio. James je sjajan partner, voljela bih kad bismo češće surađivali", izjavila je Angelina o filmu "Wanted".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara