Video - Beta na rubu živaca: "Puknut ću Rinu šakom i onda mogu van"

Video - Beta na rubu živaca: "Puknut ću Rinu šakom i onda mogu van"

RINA je još jednom dokazala da je glavna tema rasprava u Big Brother kući. Vidno isfrustrirana Elizabeta "pukla" je i zaprijetila Mrkvici. "Ja ću je puknuti šakom da će se složit dole na pod, i kad to učinim mogu ići odavde. Za sad šutim, sve ja znam, sve su mi rekli što je Rina pričala o meni. A zašto? Jer sam te zagrlila?", pitala je Elizabeta Ivana M. "Ti si joj dečko, reci joj ti da među nama nije bilo ničega".

"Kad god ti priđem, ona se izobliči"

"Ona je uvjerena da ima nečega među nama. Kad god se stanem pored tebe ona se izobliči. Meni je dosta toga", nastavila se jadati Mrkvici. "Ja sam vama već rekao, ja sam s njom kakav već jesam, i pokušao sam joj objasniti da mi se ne sviđa kako se ponaša prema drugim ljudima, i što god da ti meni sad kažeš ja to opravdavam", nastavio je Mrkvica. "Ja tebi samo kažem, još jednom me iživcira i ja ću ju zveknuti", nije se dala smesti. "Ok, to je na tebi, ja se ne želim miješati", poručio joj je Ivan M.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo u isto  "vladarica" kuće, Rina, šminkala se u spavaćoj sobi i kao da je osjetila da pričaju upravo o njoj. "Recite Elizabeti da počne kuhati. Šta glumi, tu meditira umjesto da počne spremati ručak", vikala je iz sobe. "Trebala se uhvatiti posla već", pričala je sama sa sobom. Jučer su stanari proslavili točno polovicu svog boravka. Naime, za njima ostalo je 53 dana od kako su ušli u BB kuću, i još ih toliko očekuje.

Ako rezimiramo čemu smo do sada sve svjedočili, a bilo je tu svega, od prve BB drkice, prvog seksa koji nije bio ispod pokrivača, preko brutalnih svađa i "kočijaških" psovki. Nastavili se odvijati situacija kao i do sada možemo očekivati još puno toga od BB "zatvorenika". Pa i prvu tuču.

S.C.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara