Video: Četiri dana trebalo je Wella Fashion Weeku da pokaže - golu sisu

NAKON četiri dana modne parade i šetnje po "užarenoj" pisti 10. Wella Fashion Weeka pala je i prva gola sisa. Svoje obline pokazala je jedna od manekenki i to namjerno - pred fotografima je raširila krzneni kaputić ispod kojeg nije nosila apsolutno ništa, i tako uspjela zasjeniti svoje kolegice, koje su večeras mahom imale problema s cipelama, tako da su prizori popikavanja i nabadanja pistom bili su svojevrsni "lajt" motiv večeri.

Kao i svake večeri ovogodišnjeg izdanja Wella Fashion Weeka svoje modne kreacije predstavili su brojni domaći dizajneri, kao i inozemni gosti. Domaće boje branili su modni dvojac Artiđana te Andrea Vukas i Dajana Vuksan čije je zaštitno lice Gianna Apostolski, koja je svojim pretencioznim prešetavanjem po pisti uspjela izmamiti ne pljesak, već tek podsmjeh publike.

Poznate face i večeras markirale!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su revije Victorije Kyriakides, gošće iz Grčke, Britanca Andrewa Majtenyiija i Louisa De Game zainteresirale publiku žednu modnih noviteta i izmamile relativno čvrst pljesak, večerašnji dizajneri nisu ponovili uspjeh dizajnerskog dvojica iz Japana, Gut's Dynamite, čija je sinoćnja revija bila dočekana (i ispraćena) s oduševljenjem.

"Da, istina je, gledam cure, da vidim malo što ima", otkrio nam je odnedavno slobodni Stoka, jedan od poznatih posjetitelja Wella Fashion Weeka.

Tekst: Vanda Voloder 
Foto: Luka Travaš
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara