Video: Ciganović postao ružičasta lutka Ivice Kovačevića

TENZIJE u BB Kući ne prestaju - Marina je i dalje na piku većini stanara, Ivi neki zamjeraju što se "pohlepno prežderava" a Grubniću je i dalje sve pre koma što je Nevenu presmiješno. Sve je započelo kad se Danijela ustala na lijevu nogu i prvo okomila na Marinu spočitavajući joj spačke kojima je, tvrdi, cijelo vrijeme sklona. Nakon toga je napala Ivu Jerković prigovarajući joj pohlepu i lakomost jer je "odmah skočila na tiramisu".

> Index doznaje: Big Brother završava tjedan dana prije planiranog kraja!

"Znaš, desert se jede na kraju tako da svima ostane, a ne grabi se odmah tiramisu!", rekla je Danijela Ivi. Manekenki koja jede kao luda a ne dobiva grama nije se svidjelo što joj netko stalno gleda u tanjur, pa je to morala prokomentirati s prijateljima Nevenom i Markom. "Nitko meni neće spočitavati koliko ja jedem!", ljutita je bila Jerkovićka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Big Brother je stanarima zadao čak dva zadatka - paintball u dvorištu i trbuhozborstvo. Paintball je definitivno najlošije pao Cigiju jer je dobio bojom u usta (dobro, nije ih teško fulati), a komičarka Marina je dobila u glavu. Bez obzira na ozljede, svi su se oduševili zadatkom jer su imali priliku ispucati se na malo drugačiji način, a ne jedni na druge. Marko je opet dramio jer se preplašio što će biti s njegovom odjećom ako ga uprlja boja iz kuglice.

Očekivano, trbuhozborstvo je najbolje išlo Marini Orsag koja se napokon našla "svoja na svome", a to joj je teška srca priznao i Neven Ciganović. Večer je završila zabavom u stilu 20-ih, što je dodatno razveselilo stanare koji su već umorni od stalnih svađa i razmirica, a prije spavanja su razmišljali što bi učinili s osvojenim iznosom, na što je Marko rekao kako bi si "kupio još jedan stan da ima dva". Marina ga je ružno pogledala i odbrusila mu kako "ona živi u 25 kvadrata te da bi njoj stan ipak više trebao".

L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara