VIDEO Damir Kedžo kreće u osvajanje stranog tržišta, poslušajte njegovu novu pjesmu

VIDEO Damir Kedžo kreće u osvajanje stranog tržišta, poslušajte njegovu novu pjesmu

Foto: Franjo Matković

DAMIR KEDŽO koji je s kolegicom Jelenom Žnidarić (ZSA ZSA) očarao publiku pjesmom "Sve u meni se budi" i pobijedio na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, kreće u osvajanje stranog tržišta novom pjesmom na engleskom jeziku. Singl znakovitog naziva "Not A Crime" nastao je prošle godine u Stockholmu, gdje je Damir snimio još nekoliko pjesama za hrvatsko i strano tržište.

Da mladi pjevač krije veliki potencijal, dokazuje i činjenica da se našao u ulozi koautora, zajedno sa švedskim pjevačem i tekstopiscem Gabrielom Alaresom.

"Veseli me što se po prvi put pojavljujem i u ulozi koautora. Pri pisanju smo se vodili mišlju da pjevam o onome što osjećam, pjesma je nastala u trenutku", izjavio je Kedžo.

Singl je nastao u suradnji sa švedskim glazbenicima Gustafom Svenungssonom i Magnusom Wallinom koji su napisali glazbu za pjesmu "Not A Crime", dok su za produkciju spota zaslužni talentirani Starfish i Sebastian Lestapier.

"Suradnja s Damirom izuzetno je zadovoljstvo! Osim što posjeduje nevjerojatne vokalne sposobnosti, širi pozitivnu energiju, stoga je suradnja tekla vrlo jednostavno i sve je snimljeno u trenu", rekao je Gabriel Alares.

Pjesma je energična, pozitivna i ima poruku s kojom se svatko tko se ikad zaljubio do kraja može poistovjetiti. S obzirom na to da je perspektivni pjevač dugo čekao s objavljivanjem novog singla, pao mu je, kako kaže, kamen sa srca kad je shvatio da je pjesma napokon ugledala svjetlo dana. S obzirom na talentiranu grupu mladih ljudi koji stoje iza novog singla i nevjerojatne glasovne sposobnosti Damira Kedže, ova pjesma će nesumnjivo postići veliki uspjeh, koji će se proširiti i izvan granica Lijepe Naše. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara