Video: David Blaine u Oprah showu srušio svjetski rekord u držanju daha

PRED zapanjenom publikom Oprah showa David Blaine ušao je u kuglu ispunjenu vodom i u njoj izdržao čak 17 minuta i četiri sekunde, a nakon što je izašao iz vode i shvatio da je oborio svjetski rekord, rekao je: "Osjećam se sjajno!". 35-godišnji ljubitelj ekstremnih sportova i situacija tako je još jednom došao u središte pozornosti, a Opri je priznao kako nema namjeru stati - priprema još bizarnije projekte koji će, kaže, šokirati javnost.

"Prije ulaska u kuglu počeo sam sumnjati u sebe, a sad se osjećam predivno... Ispunio mi se životni san!", rekao je Blaine Opri, a kad ga je upitala na što je mislio držeći dah više od 17 minuta, spremno je odgovorio: "Naravno, na tebe!". Njegov najveći "projekt" dosad počeo je ulaskom u kuglu s više od osam hektolitara vode, u kojoj je 23 minute udisao čisti kisik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema varanja", rekao je prije obaranja vlastitog svjetskog rekorda. Namjera mu je, naime, bila pod vodom ostati duže od 16 minuta i 32 sekunde, koliko je prije nekoliko godina izdržao. Pri kraju njegove "podvodne avanture" shvatio je, kaže, da mu je srce počelo nepravilno kucati, pa je, dobivši znak da je rekord oboren, pomalo uspaničaren krenuo prema površini, iako mu je namjera bila pod vodom ostati čak 23 minute.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara