Video: Drogirana Angelina Jolie priča o seksu i zlostavljanju životinja

BRITANSKI tabloid The Sun objavio je ekskluzivnu snimku otprije desetak godina, iz doba kad se Angelina Jolie probijala na holivudskoj sceni, a u sedmominutnom videu jasno se vidi kako glumica nije pri sebi. "Probala sam kokain, heroin, ecstasy, LSD, sve. Ali od svega sam na vrijeme odustala", rekla je nedavno medijima Angelina, a sad javnost ima priliku vidjeti kako je to točno izgledalo prije nego što je postala velika humanitarka i jedna od najpoznatijih glumica na svijetu.

Što zbog ljepote, što zbog osebujnog stila života, Angelina Jolie oduvijek je bila u medijima, a u videu u kojem je vidno drogirana govori o zlostavljanju životinja i seksualnih igricama. Njezino narko druženje snimljeno je 1999. godine kad je Angelina imala 23 godine, a glumica je otad prošla zaista veliki put i od mlade narkomanke postala jedna od najvećih ikona filmske današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angelina je na prelazu stoljeća neprestano bila na rubu ovisnosti, imala je problema sa zakonom i na grudima je nosila krv svojih dečkiju, a stvari su se naglo promijenile kad je posvojila svog najstarijeg sina Maddoxa. Danas je od drogirane Angeline ostao tek video, a glumica se trenutno bavi sasvim drugim stvarima - nakon jednog biološkog i troje posvojene djece, glumica sa suprugom Bradom Pittom čeka blizanke.

D.K.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara