Video: Euforija u Klagenfurtu vs. ljepotice s domaćeg terena

HRVATSKI navijači u Klagenfurtu sinoćnju pobjedu naše reprezentacije dostojno su proslavili - slavlje je započelo već ujutro, satima prije nego što se susret odigrao, jer nitko u pozitivan ishod utakmice protiv Poljske nije sumnjao. Navijački vlak koji je za Klagenfurt iz Zagreba krenuo u osam ujutro bio je nabijen ljudima, ali i izuzetno dobrim raspoloženjem.

Litre i litre pive, muškarci goli do pasa, zastavice, kockice i naravno, lijepe djevojke, bili su neizostavni rekviziti svakog pravog navijača koji se jučer zaputio u Klagenfurt. Vlakom se orila himna, a većinu putnika namjernika nimalo nije smetalo što su karte za utakmicu već rasprodane, te što travnjak klagenfurtskog stadiona neće vidjeti, osim na televiziji.

"Mi smo Hrvati i najjači smo, a to ćemo na Euru i pokazati", bio je komentar koji se mogao čuti iz svakog kutka vlaka - dečki i cure zavedeni euforijom nogometne svečanosti nakratko su zaboravili na sve, osim na nogomet. Nekima je ovo bio prvi susret s "loptom", pa se najčešće komentiralo kako su i najtvrdokorniji donedavni "mrzitelji" nogometa šarmu Eura 2008. bez opiranja podlegli, a primijećen je i sve veći porast interesa nježnijeg spola za najbitniju sporednu stvar na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji nisu imali sreće ukrcati se u navijački vlak slavili su na središnjim trgovima u gradovima diljem zemlje, a najveselije i najnabrijanije bilo je u Zagrebu. Jednako kao u Klagenfurtu, na domaćem terenu navijačkih rekvizita nije nedostajalo - ulice hrvatske metropole preplavile su kockice i lijepe djevojke, a ukoliko ste slavlje propustili, dašak navijačke euforije možete pogledati u našoj galeriji.

V.V.
Foto: Luka Travaš
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara