Video: Fanovi intervjuirali Lady Gagu putem live streama

Foto: Facebook, Screenshot/YouTube

PJEVAČICA Lady Gaga u srijedu je gostovala u Googleovoj live stream emisiji gdje je nešto više od sat vremena odgovarala na pitanja obožavatelja. Mala čudovišta mogla su tri dana svoja pitanja postavljati na YouTubeu, slati e-mailom ili SMS porukama, a dvadeset najboljih od 54.000 objavljenih postavljeni su Gagi u emisiji.

Pjevačica je na intervju pred publikom, koja je djelomično bila u studiju, a djelomično postavljala pitanja putem live streama, došla odjevena u neoklasičnom stilu Audrey Hepburn, s visoko podignutom kosom, ravnim šiškama, sunčanim naočalama, malom crnom kožnom haljinom i rukavicama.

Bila je dobro raspoložena, a počela se šaliti čim je ušla u studio. "Sve moje prijateljice u srednjoj školi su htjele raditi u Googleu, a ja sam htjela biti ona čije će ime stavljati na izdvojene vijesti", izjavila je kroz smijeh.


"Provodim puno vremena na internetu tražeći videe svojim obožavatelja"


Prvo pitanje postavila joj je djevojka koju je zanimalo kako je i kako se osjeća danas jer je pjevačica jednom prilikom izjavila kako ju to uvijek pitaju u intervjuima, a nikog zapravo ne zanima. Djevojka je dodala kako joj postavlja to pitanje jer nju zaista zanima. Pjevačica se odmah raznježila i zahvalila joj. Rekla je kako se osjeća dobro jer se druži sa svojim obožavateljima te dodala kako i sama provodi puno vremena na internetu tražeći videe svojih fanova koje obožava gledati."Ja nisam pobjednica, ja sam gubitnica"


Na pitanje kako se osjeća danas kad je zvijezda u usporedbi kako se osjećala dok su je maltretirali u školi, Lady Gaga je rekla "Ja nisam superzvijezda. Znam koji su moji uspjesi i koliko se prodaju moji albumi, ali ja se tako ne osjećam", zaključila je.

Jedno od pitanja je bilo i to da li bi oprostila svim zlobnicima iz škole kad bi je danas to molili. Pjevačica je odgovorila da nije zlobna niti osvetoljubiva osoba te se našalila kako su se neki od njih već javili, tražili su ulaznice za koncert. "Ja nisam pobjednica, ja sam gubitnica", zaključila je pjevačica objasnivši kako se kao osoba po ničemu ne razlikuje od onoga kakva je bila dok nije bila slavna.

"Pjesma `Born This Way` je onakva kakva sam ja, jebote!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica kaže kako je često ispituju zašto su joj riječi pjesme "Born This Way" doslovne, ništa nije poetizirano, ništa nije u prenesenom značenju. Kaže kako je pjesma takva upravo zato jer je htjela prenijeti jasnu poruku mladim ljudima te dodala "Pjesma `Born This Way` je onakva kakva sam ja, jebote! Ta pjesma mora biti doslovna".

"Sve tetovaže su mi na lijevoj strani jer me to otac zamolio, da jedan dio mene ostane normalan"


Pjevačica na svom tijelu ima brojne tetovaže, a sve se nalaze na ljevoj strani tijela. Kad su je obožavatelji upitali zašto, rekla je kako je to samo zato jer ju je otac tako zamolio, da jedna strana nje koliko može, ostane normalna. "Htio je da jedan dio mene ostane normalan. Valjda me s jedne strane vidi kao Marilyn Monroe, a s druge kao Iggy Popa", zaključila je kroz smijeh."Vidim Boga, vidim ga u svojim obožavateljima"


Jedan od obožavatelja povukao je i pitanje Gagine religije. Pjevačica je pokušala objasniti kako ona Boga ne vidi kroz jednu religiju već kao biće svih religija, kao nešto što svaki čovjek drugačije percipira te ne želi nikoga dovesti u sumnju njegove vjere i religije niti nametnuti svoje mišljenje. "vidim Boga u svojim obožavateljima, tu silu ljepote koju ne raspoznajem, to je vjera i to me čini jakom", zaključila je.

"Izgledam ovako jer ne želim da mi društvo diktira ono što je lijepo"


Na pitanje koliko vremena provodi na planiranje što će odjenuti prije nego što izađe u javnost, Lady Gaga rekla je kako na to zapravo ne troši puno vremena osim ako se radi o nekom performansu poput onoga na dodjeli Grammyja kad je došla u jajetu. Tijekom emisije jedan obožavatelj joj je poklonio kacigu-šešir koji je dizajnirao, a kasnije su joj se na pozornici pridružili i obožavatelji koji su nosili razne njene poznate kreacije. Osim što im je rekla da su prekrasni, voditeljici je objasnila zašto. "Ne želim da društvo diktira kako bih trebala izgledati da bi bila lijepa. Ja jesam lijepa, i ovi ljudi su lijepi sve dok izgledaju onako kako se osjećaju", zaključila je."Teško je biti ženski pop izvođač"
Lady Gaga kaže kako je ženama jako teško se probiti na pop sceni jer ih se obično gleda kao objekt, a ne talentiranu i pametnu osobu. "Teško je biti plavuša sa sisama i guzicom i onda još uspjeti. Stoga sam sretna što sam danas ovdje gdje jesam, a i ponosna sam na svoj mozak, svoje sise i svoje dupe", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara