Video: Farmer Stipe želi seks s Jelenom i Alex!

STIPE DRVIŠ bez premca je najpopularniji frajer na Farmi - nakon Stefany i Aleksandre, koje su s njim navodno petljale i prije ulaska u show, za njega se zakačila Jelena, inače protagonistica najsramotnijeg ljubavnog prekida koji se ovih dana odvijao na naslovnicama tabloida. Bivši boksač u krevetu je manekenki priznao kako bi s njom i Alex vrlo rado "u hamburger", a Aleksandra se činila jako ljubomornom zbog njihovog druženja u krevetu pa se pred potencijalnim ljubavnikom počela skidati.

Osim o seksu, Jelena je u krevetu sa Stipom prokomentirala ponašanje ostalih sudionika showa, a na udaru se, očekivano, našla Stefany. Sad je "mutava", prije nekoliko dana bila je "glupačetina", a svi se još sjećaju Aleksandrinog opisa bivše Miss sporta: "Znaš šta bih ja njoj napravila? Skupila bih sve ove kosti, nabila masku Stipinu i nabila joj sve te kosti! Guši se od žderačine, majku ti ljubim! Salo debelo!". Stefany se, čisto informacije radi, povukla iz ljubavne gužve te je Stipu prepustila manekenkama koje zbog naklonosti bivšeg boksača samo što se nisu potukle.

Jelena i Alex na Farmi su se poprilično zbližile, no Alex se nije činila oduševljenom kad ih je vidjela zajedno u krevetu, pa se počela prešetavati skidajući odjeću sa sebe. Ipak, Jelena se potrudila zadržati Stipinu pozornost, a od njega je "iznudila" i priznanje, točnije, maštariju o seksu utroje.

Nakon što je shvatila da je Alex ljubomorna, Jelena je prijateljicu pozvala u krevet sa Stipom, no Alex (ovog puta) nije htjela sudjelovati u ljubavnom trokutu. "Oćeš da ti ga roknem u ruku", rekla je Jelena Stipi nakon što ju je ovaj primio za stražnjicu, a Alex je zakolutala očima, dajući naslutiti potencijalne probleme s "najdražom osobom na farmi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjećuje li itko Šteficu?

Izgubivši većinu prijatelja na Farmi, Stefany je pošto-poto odlučila privući pozornost cimera. Proteklih dana to je radila raznim izjavama i ozljedama na radu, ali nakon jučerašnjeg ručka odlučila je muškom dijelu farmera na stol servirati svoj najveći (a po nekima i jedini) adut - bujno poprsje. Nakon objeda počela se, naime, rastezati pred svima, a Lupino i Rafo s užitkom su promatrali akrobacije nekadašnje Miss sporta. Ženski dio njezino je istezanje, očekivano, shvatio kao provokaciju, a materijala za ogovaranje agilne Stefany sad imaju napretek.

M.A.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara