Video: Farmeri još razmišljaju o Josipi Pavičić jer "zove na kitu"

OKUPLJENI uz čašicu vina za stolom, farmeri su se dotakli svoje najdraže teme, seksa. Prisjetili su se Josipe Pavičić i njezinog nezaboravnog seksipila, ali i prokomentirali Josipine "zamjenske" dijelove. Kako se Neni Josipa jako sviđa, i rado bi se našao u "klinču" s njom, Ivana je počela negodovati i podsjetila dečke kako je Yo napravila puno plastičnih operacija da bi izgledala kako izgleda. "I ja da imam umjetne cice, bila bih bomba", zaključila je Ivana. "Ona je jebeno seksi, zove na seks“, nastavio je Neno o bivšoj farmerici, a glavni napaljenac u grupi, Svizac se odmah nadovezao na Nenine zaključke.

"Zove na kitu, stari moj", bio je Sviščev komentar, što je izazvalo negodovanje kod pobožnog Rafe, koji ih je upozorio da je Josipa prije svega žena i majka i da je on nikako ne može gledati na način na koji je oni gledaju.

Nakon što je Farmu napustila Stefany Hohnjec, izostao je uobičajeni dernek petkom, a farmeri čak ni alkoholu nisu bili skloni. Negodovali su kako im je dosta crnog vina, i kako im se uopće na pije - nisu bili skloni čak ni ogovaranju i pipkanju, već su preskakali s teme na temu, ne bi li im večer brže prošla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Gazdu Farme Stefany je sasvim neočekivano proglasila Rafu, kojeg je njezina odluka i više nego iznenadila. Svisca je zadužila da brine o kozama, a ostalim farmerima poslala pusice i poručila im da jedva čeka da se ponovo sretnu.

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara