Video: "Friday" je bez premca najgora pjesma ikad, pjeva je bogata trinaestogodišnjakinja

Screenshoot: Youtube

PONEKAD stvarno nije jasno zašto se djeca od trinaest godina na silu žele proslaviti svojim glazbenim (ne)talentom, ali netko bi ih u tome trebao spriječiti. Posljednji primjer doslovno preko noći stečene slave je mlada Rebecca Black. Djevojka ima trinaest godina, ide u školu, a nedavno je na Youtubeu objavila svoj singl, nazvan "Friday". Pogađate, Rebecca je opjevala svoj omiljeni dan u tjednu jer je tada gotova škola.

Naišla je na izrazito negativne kritike, a kako i ne bi, kad je pjesma zaista najgore što ste u životu čuli. Osim kompjuterski obrađenog glasa na kojem joj ne bi pozavidio i Will.I.Am, djevojka pjeva i kriminalno loše stihove. "Jučer je bio četvrtak, danas je petak, sutra je subota, a nedjelja dolazi poslije", pjevuši mlađahna Rebecca. Iako je loša, djevojčica se proslavila preko noći, a svi u Hollywoodu znaju za nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je sretna, unatoč kritikama, jer je slavna i jer mnogi talentirani ljudi znaju njezine stihove. Ukoliko vam ništa nije jasno, ne brinite, za sve postoji logično objašnjenje. Naime, pjesmu su za Rebeccu napisali u tvrtki Ark Music Factory. Inače, to je holivudska tvrtka koja nudi bogatim roditeljima priliku da njihovu djecu pretvori u pop zvijezde i to sve za oko dvije tisuće dolara po pjesmi. Nadajmo se da su shvatili da bi bilo dobro djevojčicu usmjeriti prema nečem drugom ili potražiti nekog drugog za suradnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara