Video: Golišave i mokre ljepotice uz poznate DJ-eve uskoro opet na Zrću!

NA RADOST brojnih partijanera, klubovi na plaži Zrće u Novalji na Pagu i ovog su ljeta pripremili "paklenu sezonu", pa se u "hrvatskoj Ibizi" u srpnju i kolovozu očekuje rekordan broj turista. Za hrvatske pojmove, ne radi se o turistima u onom uobičajenom smislu - stanovnici Novalje u nekoliko su navrata pokušali pokrenuti inicijativu da se "party zona" ukloni iz njihovog kraja, ali bez većeg uspjeha. Iako paškim partijanerima eventi i gostovanja nisu presudni, organizatori najavljuju atraktivna gostovanja kojima će Zrće, pa i Jadran, ovog ljeta biti jedna od najatraktivnijih party destinacija.

Klub Papaya već je objavio program kojim će ovog ljeta privlačiti posjetitelje i tradicionalno ugostiti neke od svjetski poznatih klupskih izvođača. Sezona na Zrću tako službeno počinje Papaya Day&Night Motomusic Summer festivalom, kojeg inozemni mediji spominju kao jedan od najboljih ljetnih electro festivala. Otvorit će ga Tiesto 16. srpnja, a dan kasnije poznati hrvatski producentski dvojac Playone ugostit će Barbaru Tucker. Sandy Rivera i Tom Novy na rasporedu su 18. srpnja, a festival završava 19. srpnja spektakularnim nastupom klupske atrakcije Freemasons.

Party sezona u klubu Papaya nastavlja se 6. kolovoza, kad počinje Green Beat Weekend, koji će do 9. kolovoza ugostiti plejadu poznatih klupskih imena - Eric Prydz, Joe T. Vannelli, Chris Lake i Seamus Haji zabavljat će partijanere na Zrću do ranih jutarnjih sati. Klub Aquarius zasad je objavio termine dvaju atraktivnih programa - 30. srpnja nastupa Fedde la Grand, a 7. kolovoza Armand van Helden, koji se proslavio još 1996. pjesme remixom pjesme "Professional Widow" koju izvodi Tori Amos.

Popularno ljetno okupljalište Kalypso također ima svoje ljetne adute - od 28. srpnja do 4. kolovoza u njemu će nastupati Marcos Carnaval aka Mark UC, jedan od najpoznatijih brazilskih DJ-eva i producenata. Carnaval će na Zrću proslaviti pet godina pokretanja vlastitog glazbenog labela i posjetiteljima priuštiti pravi glazbeni maraton. Posve je, dakle, izvjesno da će Zrće i ovog ljeta biti jedna od najposjećenijih jadranskih plaža, unatoč mještanima i puritancima koji su ga, zbog razularene zabave, golotinje i nekonvencionalnog ponašanja, prozvali "hrvatskom Sodomom i Gomorom".

Tekst: Dorijan Klarić
Foto: Index
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara