Video - Gregorian vas poziva na svoj zagrebački koncert: Osvojite ulaznice i CD-e!

Foto: Screenshot

POZNATA skupina Gregorian 19. prosinca nastupit će u Zagrebu, a nakon toga 20. prosinca u Puli te 23. prosinca u Opatiji. Ovi posebni koncerti, u sklopu turneje "Christmas Tour 2011", bit će svojevrstan poklon njihovim vjernim obožavateljima koji su ih uvijek srdačno prihvatili tijekom nastupa u Hrvatskoj. Izvoditi će pjesme poput: "Silent Night", "Child in a Manger", "Ave Maria", "The Rose", "In The Morning", "Heaven", "Moment of Peace", "Noel Nouvolet" i mnoge druge.

Naglasak će biti na vokalnim izvedbama, a ne toliko na scenskom nastupu. Bit će to pravi praznik za uši jer će uz osam standardnih muških vokala pjevati i Amelia Brightman, vrhunski ženski vokal, inače sestra poznatije Sare Brightman.

Cijena ulaznica za koncert u Zagrebu iznosi 330 kuna, Opatiju 250 kuna te Pulu od 200 do 300 kuna.

Osvojite ulaznice za zagrebački koncert i CD-e!

Najbržima poklanjamo dva puta po jednu ulaznicu te pet CD-a Gregoriana. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Gregorian - Zagreb, 19. prosinca" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara