Video: Harrison Ford za prašume trpi bolnu depilaciju prsa

HARRISON FORD podvrgnuo se bolnoj depilaciji prsa, no 65-godišnji glumac nije postao metroseksualac koji slijedi najnoviji holivudski trend, već je to napravio kako bi podigao svijest o nestajanju šuma i utjecaju njihovog uništavanja na globalno zatopljenje. Video koji je snimio za udrugu Conservation International želi pokazati da svaka šuma koja se "uništi tamo boli nas ovdje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U ovoj televizijskoj reklami, zvijezda filmova o Indiani Jonesu i nedavno proglašeni najbolji akcijski junak svih vremena, skinuo se u toples, sjeo na stolac i dopustio da mu kozmetičarka iščupa dlake sa grudi. Na njegovom se licu vidjelo kako ga je zbilja zaboljelo, nakon čega je upro pogled u kameru i rekao: "Svaki djelić kišne šume koji se uništi tamo nas boli ovdje". Harrison je inače predsjednik udruge Conservation International, vodećeg svjetskog odbora za očuvanje okoliša i već dugi niz godina svoju slavu koristi kako bi upozorio na problem globalnog zatopljavanja i uništavanje prirodnih dobara.

"Bio sam na snimanju reklame i gledao sam Forda cijelo vrijeme. Kada su mu počupali dlake sa grudi to ga je jako zaboljelo i to se na videu jasno vidi, ta scena nije glumljena i to je bila njegova prirodna reakcija", rekao je član udruge Conservation International, Peter Seligmann.

Ford se trenutno nalazi u Cannesu gdje za vrijeme filmskog festivala promovira svoj posljednji film, četvrti nastavak filma o slavnom arheologu Indiani Jonesu na čije se snimanje čekalo 19 godina. "Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne Lubanje" svoju je premijeru imao u nedjelju, a ovo je još jedan u nizu filmskih uspjeha redatelja Stevena Spielberga i scenarista Georgea Lucasa.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara