Video: Hip-hop Ivo Karlović bacio se u glazbene vode i snima svoj prvi album

Video: Hip-hop Ivo Karlović bacio se u glazbene vode i snima svoj prvi album

IVO KARLOVIĆ, trenutno najbolji hrvatski tenisač bacio se u glazbene vode. Njegova glazbena karijera ne bazira se samo na pjevušenju pod tušem, nego je on zaista odlučio snimiti album. Prvi singl s nadolazećeg albuma već se počeo vrtjeti na radio postajama. Ivin prvijenac "Baš sve" poprilično je dobro prihvaćen od strane publike, što ne čudi jer tenisač nije ništa htio prepustiti slučaju, pa je angažirao jednog od najboljih hrvatskih hip hop producenata Davida Vurdeljija, poznatijeg kao Baby Dooks. 

Budući da je za suradnju odabrao upravo "bolesnog brata" jasno je u kojem smjeru ide njegov glazbeni opus. "Ivo Karlović i ja dugogodišnji smo prijatelji. On je došao na ideju da napravi pjesmu pa me kontaktirao. Budući da volim izazove pristao sam na suradnju. Ivi je glazba neka vrsta hobija i vidi se da se potpuno uživio u svoj novi projekt i da je radio iz srca. Ozbiljno je pristupio poslu pa je jasno da to voli", rekao nam je Baby Dooks. Hip hop beatovi nisu nimalo strani Karloviću koji je i sam veliki ljubitelj rapa i hip hopa. Album, koji bi trebao izaći na tek na proljeće, u velikim je pripremama budući da je "div sa Šalate" poprilično zauzet teniskim obvezama jer je do kraja sezone ostalo još samo nekoliko turnira. Sudeći po svemu ovo će biti njegova najbolja sportska sezona ikada, jer se trenutno nalazi na 23. mjestu na ATP listi, što je ujedno i njegov najbolji rezultat karijere. 

Najviši tenisač svijeta samo reda sportske, ali od ovog tjedna i glazbene uspješnice. Njegov singl trebao bi se uskoro pojaviti i na hrvatskim glazbenim top listama koje će pokazati stvarnu vrijednost njegove nove karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.C.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara