VIDEO Htjela je uhvatiti muža u preljubu, ali stvari su krenule u totalno krivom smjeru...

VIDEO Htjela je uhvatiti muža u preljubu, ali stvari su krenule u totalno krivom smjeru...

 Screenshot: YouTube

NOVA epizoda popularne YouTube emisije "To Catch A Cheater" vjerojatno je jedna od najbizarnijih dosad. Jedna žena, nezadovoljna svojim brakom, htjela je uhvatiti supruga u preljubu, ali stvari nisu ispale onako kako se ona nadala.

Muškarcu je prišla prekrasna mlada djevojka i rekla mu da je model te mu se nakon toga počela direktno upucavati, a u jednom trenutku ga je čak i udarila po guzi.

Međutim, on ju je glatko odbio, rekao joj je da je oženjen te da je dovoljno star da joj bude tata. Kad ga je udarila po stražnjici, jako se razljutio te je čak počeo vikati na nju.

Žena nikako nije bila zadovoljna viđenim jer se nadala da će joj njegov postupak biti povod da pokrene rastavu braka. Njezino ponašanje nakon viđenog je jako razljutilo gledatelje pa su u komentarima poručili da je očito u njoj problem te da bi ga jednostavno trebala ostaviti ako više ne želi biti s njim.

"Ova žena je užasna. Ako ti se ne sviđa u braku onda ga jednostavno ostavi. Zašto hoćeš da te prevari da bi to učinila? Ah da, jer mu tako možeš uzeti više novca tijekom rastave...", bio je jedan od komentara.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara