Video: HTV-ova voditeljica pokazala guzu, a Trbovićka nas napokon počastila svojim nogama

Video: HTV-ova voditeljica pokazala guzu, a Trbovićka nas napokon počastila svojim nogama

VEČERAS je započela treća sezona "Plesa sa zvijezdama". HRT je već po provjerenom receptu "zaposlio" osam zvijezda i odlučio ih naučiti plesati, a cijelu paradu vodi nerazdvojni tandem Kolar-Ćurlić. Osam parova, koje čine poznati "amateri" i profesionalni plesači, zabavljat će gledatelje svake naredne subote. Emisiju su otvorili voditeljica "opake jezičine" Daniela Trbović i Nicholas Quesnoit solidnom izvedbom cha cha cha, no njihovo probijanje leda neće ostati u sjećanju isključivo zbog plesnih pokreta koliko zbog Danielinih nogu. 

Naime, ugodno iznenađena publika počastila je Danielu pljeskom, a voditelji i "zloglasni" žiri komplimentima. Toliko je zadivila svojim seksi izgledom da ne bi začudilo da ju pozovu iz "Binga" kako bi postala njihova nova djevojka. "Da nemam ženu, oženio bih Danielicu", rekao je Nicholas kojeg je voditeljica "Najslabije karike" ostavila bez daha, no što mu je ona odvratila: "Ja, da nemam dijete, usvojila bih tebe", poručila je duhovita Karlovčanka. Nakon njih uslijedili su iluzionist Luka Vidović sa svojom mentoricom Mirjanom Žutić. Par je otplesao engleski valcer s elementima trikova. Naime, kako to i priliči jednom magičaru, publiku su zabavili i izmamili iz njih nekoliko spontanih aplauza za vrijeme same izvedbe, jer su se poigrali sa šeširom i mijenjanjem rukavica. Trikovi su začinili inače dosta usporen i dosadnjikav valcer, no trikovi i nisu ostavili neki pozitivan dojam na žiri koji im je dodijelio skroman broj bodova, svega dvadeset. 

Nakon njih uslijedili su Antonija Šola i Hrvoje Kraševac koji su dobili najveći pljesak iz publike, pa čak je transparent posvećen njima osvanuo je u gledalištu. Mentor Robert Schubert pokazao je da je napravio ponajbolji posao ove večeri zajedno s pekinškom brončanom Martinom Zubčić što je i prepoznao i žiri i nagradio ih visokim ocjenama. Taekwondoistici je i više nego legao engleski valcer te je dokazala da je borilačke pokrete lako zamijenila plesnim.

Najbolji plesni par prema žiriju su Ana Herceg i Mario Valentić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, rukometaš Nikša Kaleb nije ostavio takav dojam. Međutim, i sam je priznao da mu je vrhunac plesne karijere svadbeni dvokorak, što je primijetio i sam žiri te i plasirao ih na posljednje mjesto na bodovnoj tablici. Ni graciozno "glembajevsko" držanje nije pomoglo Goranu Grgiću da pridobije strogi žiri na svoju stranu, te su i oni dobili zasluženu dvadesetku. Najupečatljiviji nastup večeri zasigurno su ostvarili HTV-ova mlada uzdanica Zlata Muck sa svojim instruktorom Ištvanom Vargom. Naime, (pre)kratka haljinica u nekoliko okreta otkrila je guzicu mlade voditeljice. Ne kaže se uzalud šećer dolazi na kraju, tako je bilo i u ovoj emisiji. Najvišom ocjenom, čak 33 boda, počašćeni su bivši mister Hrvatske Mario Valentić i Ana Herceg, za koju je Mario rekao da ima "oči boje niskopodnih zagrebačkih tramvaja". Show koji je imao i nekoliko svijetlih trenutaka smijeha i zabave, svoj nastavak imat će tek za dvije subote, a onda će nastaviti emitiranje svakog vikenda.

S.C.
Foto: HRT

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara