Video: Je li istina da se u backstageu rađaju najsočniji tračevi?

ZVJEZDANA večer jubilarnog Wella Fashion Weeka bila je idealna prilika da zavirimo u backstage i provjerimo što se događa neposredno prije revije, te što protagonisti ovog modnog zbivanja rade iza kulisa dok publika uživa u novitetima na pisti. Atmosferu se, kad su poznate Hrvatice u backstageu, ne bi moglo nazvati opuštenom, ali od masnih tračeva i sukoba, koji su navodno sastavni dio svakog pravog modnog backstagea - ništa. O životu u backstageu pričali su nam ljudi koji većinu dana zapravo tamo i provode - manekenke, vizažisti i inspicijenti. Tablete za smirenje im, kažu, uopće ne trebaju.

I dok neke manekenke sjedeći u frizerskom stolcu polako izučavaju različite vještine (pletenje goblena i šalova navodno smiruje pred reviju), druge se bave komentiranjem aktualnih društvenih zbivanja i, još učestalije, novitetima iz svijeta make upa. "U backstageu imam sjajnu priliku za pokoji korisni savjet što se tiče šminke i frizure", kaže Aleksandra Grdić, koja se odmah nakon Farme bacila na šetanje po pisti, pa je u backstageu Wella Fashion Weeka provela proteklih sedam dana i, kaže, sjajno se provela.

"Tračeva nema, ali odmjeravanja ima", slažu se stilisti i vizažisti koji s pripremama počinju nekoliko sati prije revije, ali unatoč iskustvu i organizaciji, većinu bitnih detalja popravljaju u zadnji tren. To, kažu nam "stanovnici backstagea", njihovom vremenu kojeg provode iza piste daje dozu adrenalina, pa se još više trude, naravno, uz tek poneku tešku riječ ili d(r)amski uzvik.

Ako ste propustili nešto od ovosezonskog Wella Fashion Weeka, ne brinite - sve je na Video Indexu!

Tekst: Dorijan Klarić
Foto: Luka Travaš
Video: Tomislav Brdjanović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara