Video: Jelena Rozga i Radmila Radenović napalile gledatelje pipajući se u emisiji

Video: Jelena Rozga i Radmila Radenović napalile gledatelje pipajući se u emisiji

PJEVAČICA Jelena Rozga gostovala je u showu Radmile Radenović na TV Pinku. Razgovor je bio jako opušten i zanimljiv. Naime, tijekom snimanja emisije, pričajući o silikonskim grudima, Radmila je hrvatskoj pop zvijezdi predložila da jedna drugoj opipaju grudi i provjere jesu li prave ili silikonske. Možda ju je na to potaknulo što joj je Jelena na početku otpjevala najdražu pjesmu "Opijum".

"Hoćeš ti meni, a ja tebi?"

"Gledaš, a ne pipaš?", pitala je voditeljica Jelenu za muškarce, a potom su došle na ideju da bi se mogle međusobno opipati. "Hoćeš ti meni, a ja tebi?", pitala je Radmila, a Jelena joj je odgovorila: "Otkopčaj se". Obje su se nakon pipanja uvjerile da su prirodne sise i kod jedne i kod druge, a Rozga je zaključila: "Samo malo bolji grudnjak i to je to". Srpski mediji su odmah krenuli s pričama kako voditeljica ima sklonosti prema istom spolu, što je ona  negirala i naglasila da je to samo odlično obavljen voditeljski zadatak. "Jelenu znam godinama i ona je definitivno pjevačica koja je oslobođena svih predrasuda, zato je emisija ispala odlična", rekla je Rada za srpski Press.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi je bio prvi put da dodirujem ženske grudi"

"Kada smo načele temu o silikonima, Jelena je rekla da je najbolje opipati grudi kako bi se ustanovilo je su li prirodne ili silikonske. Budući da i za nju i za mene pričaju da imamo silikone, ja sam na njezin komentar odreagirala krajnje profesionalno, predloživši opipavanje, što smo i učinile. Moram priznati da sam bila veoma zbunjena jer mi je to bio prvi put da dodirujem ženske grudi i odmah ću reći da ovo nije imalo nikakvu seksualnu konotaciju. Kada sam poslije u montaži gledala snimku, samo sam rekla - Uh, ala sam smotana, kao da dodirujem drvo, a ne grudi", objasnila je svoj postupak Radmila Radenović.

I.M.L.
Screenshot: TV Pink

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara