Video - Jelena Rozga: Voljela bih djecu i da prvo dijete bude curica

Foto: Antun Čajkovac/Glazbeni show Dalibora Petka

JELENA ROZGA gostovala je u srijedu navečer u emisiji Dalibora Petka. Voditelj je otkrio kako pjevačica strastveno prati seriju "Larin izbor" te pustio snimku na kojoj ga Jelena moli da požure sa snimanjem emisije jer mora stići na omiljenu seriju. "Super mi je serija, ljubavna priča, nekako kad se navučeš, ne možeš to. Kad preskočim jednu seriju, odmah zovem mamu da mi javi što je bilo", ispričala je Jelena.

Petko ju je odmah iznenadio te nazvao Doris Pinčić, glavnu glumicu serije. Cure su se dogovorile kako će se naći na kavi u Splitu te tamo dogovoriti koja će uzeti Jakšu, a koja Nikšu, koji se u seriji bore za Larinu ljubav. Voditelj je Jelenu uspio skoro i rasplakati, budući da joj je pustio snimku na kojoj djeca i osnovne škole u Vukovaru pjevaju "Razmaženu". "Šta reći, najljepši božićni poklon", komentirala je Rozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrila je i da je vatrena navijačica Hajduka, a komentirala je i da je Bajaga odlična osoba. Sa Severinom je i dalje prijateljica, a pjesmu nije napisala. Za Božić, kaže, neće peći kolače. Jelena je još jednom potvrdila i kako ima dečka, a gay joj je ok. "Voljela bih imati dijete, djecu. Ako Bog da, voljela bih da bude prvo curica", zaključila je simpatična pjevačica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara