Video: Jutarnje izvijanje "najljepše Hrvatice s aktovkom" Ive Mie Erak

"BLAGO Bandiću s takvim društvom!", komentirali su rijetki prolaznici jutarnje trčanje zagrebačkog gradonačelnika koje počinje u 5,30 sati, ne zbog čete prijatelja koja za njim skakuće, već zbog jedine dame u njegovom klanu. Iva Mia Erak pažnju medija privukla je puno prije nego što je postala njegovom glasnogovornicom - 2005. godine predstavljala je Hrvatsku na Izboru za najljepšu gospođu svijeta, a danas, osim za uspješnu poslovnu ženu, slovi i za "najljepšu ženu s aktovkom". Indexu je demonstrirala kojim to vježbama, dok "normalni puk" spava, postiže da se za njom okreću mediji i, naravno, svaki muškarac u Bandićevom uredu!

Bivša najljepša gospođa Hrvatske i današnja glasnogovornica zagrebačkog Gradskog poglavarstva, Iva Mia Erak, svojeg šefa u stopu prati od ranojutarnjih sati. Bivša glasnogovornica DC-a smatra da je položaj žena na političkoj sceni nezavidan, i da se, iako joj je i prije nego je "upala" u politiku to bilo očito, šokirala kada je vidjela poražavajuće službene podatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iva Mia rođena je 12. studenog 1977. godine u Zagrebu, a osnovnu školu pohađala je i u rodnom gradu i na dalekim Filipinima. Iako dok je bila djevojčica nije sanjala o političkoj karijeri, u srednjoj školi, koju je pohađala u Kini, odlučila se za političku karijeru. Fakultet je završila sa samo devetnaest godina, već s dvadeset i dvije magistrirala na Fakultetu političkih znanosti u rodnom Zagrebu. Na natjecanje se prijavila kako bi se dodatno motivirala na mršavljenje jer se u trudnoći, priznaje, udebljala dvadeset kilograma. Smatra da je ljepota prolazna, te da bi svaka žena trebala naći ravnotežu između ljepote i inteligencije, te da je svaka žena na svoj način i lijepa i pametna.

Tekst: Vanda Voloder
Foto: Sven Gorjanc Fabić
Video: Tomislav Brdjanović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara