Video: Kako su plahi hrvatski glumci postali nabrijani i opasni bikeri

ZLATAN ZUHRIĆ ZUHRA, Boris Mirković, Shorty, Ljubomir Kerekeš, Mario Petreković, Rene Bitorajac i mnogi drugi, prijatelji su fotografa Damira Hoyke koji su se povodom natjecanja u malom nogometu uputili u Terme Tuhelj gdje su na trećem izdanju fotografskog tečaja "Fotosofija" zaigrali protiv ekipe RTL-a i HRT-a. Hoykin tim "Prijatelji Fotosofije" osvojio je treće, posljednje mjesto, dok je ekipa HRT-a pomela sve ekipe i pobjedonosno iskoračila okrunjena zlatnim kipićima. "Turnir je prije svega zamišljen kao cjelodnevno druženje, a mali nogomet je tek krunidba naše fotografske razonode. Padali su mnogi golovi, ali za razliku od pravog 'nogača', nije bilo faulova, kao niti liječničke intervencije koju sam morao osigurati u slučaju da se netko od strastvenih nogometaša ozlijedi", rekao je Hoyka.

Bučan dolazak četvorice zaljubljenika u choppere Rene Bitorajca, Zlatan Zuhrića Zuhre, Gorana Navojca i Borisa Mirkovića definitvno je bio najatraktivniji dio cijelog događaja, a Mirković nije propustio priliku prisutnima izvaditi malo masti naglašavajući se kako je već na godišnjem te kako će cijeli srpanj provesti na "bajku". "Sezona u kazalištu je gotova, tako da sam do 1. rujna slobodan. Srpanj ću provesti na motoru obilazeći prijatelje po jadranskoj obali, a kolovoz provodim na Braču s obitelji gdje se najradije sakrijem pod neko drvo i u hladovini listam knjige", rekao je Boris koji je zajedno s Goranom Navojcem i Reneom Bitorajcem osnovao motoklub "Hells Actors". Na Fotosofiju je stigao u svom novom 63 tisuće kuna vrijednom sportskom Suzukiju Intruder M800. Više o Mirkovićevim planovima i zezanciji na ovogodišnjoj Fotosofiji pogledajte u priloženom videu.

Na turnir se odazvao i glumac te voditelj Mario Petreković koji je po običaju svojim dosjetkama nasmijavao prisutne, a njegovom šarmu u gaćicama nisu odoljele niti Top model djevojke Marina Jerković i Valentina Dropulić, koje je Mario rado provozao na svojoj kosilici. "Neki motorom, neki kosilicom", rekle su. A da je Petreković mnogima simpatičan i na kosilici u gaćicama prekriven friško pokošenom travom s prepoznatljivim šeširom na glavi posvjedočilo je fotografiranje u svrhu modnog editorijala s finalisticama Top modela koje su mu se rado vješale o vrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotošop najzanimljiviji većini polaznika tečaja

"Iako sudjeluju tek kao pasivni posjetitelji, na svaki tečaj su pozvani i 'stari' Fotosofi, odnosno oni koji su tečaj već prošli ali mogu sudjelovati na predavanjima novih generacija kad god žele. Najdraže predavanje ove godine mi je dolazak jedne gospođe iz Njemačke koja je napisala nekoliko knjiga o fotošopu, a kako je to mnogim fotografima najzanimljiviji dio, veselim se još jednom ugodnom druženju s mnogim zaljubljenicima u fotografiju", naglasio je Hoyka.

Tekst: Lana Vukičević
Foto: Sven Gorjanc Fabić
Video: Tomislav Brdjanović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara