VIDEO Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali

VIDEO Kaos u Novom Sadu: Zbog srpskog YouTubera, padali u nesvijest i razbijali
Screenshot: Instagram

POPULARNI regionalni YouTuber Baka Prase danas se u jednom trgovačkom centru u Novom Sadu trebao naći sa svojim obožavateljima, no nastao je opći kaos. Kako je Baka Prase veoma popularan među mladima, u trgovački centar stigla su djeca koja su blokirala hodnike nastojeći doći do svog idola.

Novosađanka I. B. za Blic je ispričala da se popularni YouTuber, iznenađen onim što se događa, u jednom trenu zatvorio u toalet trgovačkog centra. 

Djeca su potrčala prema toaletu, vrišteći i razbijajući izloge, a neki su navodno pali i u nesvijest. Oštećen je i jedan štand u trgovačkom centru pa je osiguranje pozvalo policiju koja je došla s pet vozila. Interventni policajci uključili su alarme, otvorili izlaze za evakuaciju i ispraznili centar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haos i Stampedo u Bigu zbog @bakaprase. Više uskoro na našem portalu. #nsuzivo #novisad

Objavu dijeli NS Uživo (@nsuzivo.rs)

"Nisam se skrivao u toaletu, već sam sve vrijeme bio u uredu. Nisam imao pojma da će se pojaviti toliko ljudi, već sam mislio da će doći njih 1.000, rekao je Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, za Blic.

Dodao je da se već vratio u Beograd.

"Slikanje je u startu bilo pomaknuto u neki sporedni hodnik jer je centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebao biti razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvijest, izbila je tučnjava, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja je i meni prijetilo da će mi polomiti kičmu jer sam došao i napravio kaos svojom pojavom", napisao je na Instagramu.

Dodao je da su organizatori odlučili završiti okupljanje prije nego što se još netko ozlijedi i nastane veća šteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haos i Stampedo u Bigu zbog @bakaprase . Više uskoro na našem portalu. #nsuzivo #novisad

Objavu dijeli NS Uživo (@nsuzivo.rs)

"U jednom trenutku me osiguranje dohvatilo i doslovce iznijelo van (baš i nisam imao izbora) pa do ureda tržnog centra. Tamo smo ušli i nakon desetak minuta se pojavila interventna jedinica policije, otprilike sedam uniformiranih osoba, legitimirali su nas i pokušali riješiti situaciju", opisao je.

Istaknuo je da su mnogi njega krivili za kaos, no on je u centar trebao doći samo kao gost.

"Na kraju su me njih sedmorica sproveli kroz tržni centar i uz pratnju interventne smo napustili Novi Sad. Ovaj posljednji dio je po meni bio nepotreban, ali nisam htio raspravljati s interventnom", zaključio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutjuber @bakaprase u @bignovisad #nsuzivo #novisad #bakaprase

Objavu dijeli NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara