VIDEO Kim i Kanyeu prijete tri godine zatvora zbog onog što su napravili Taylor Swift

VIDEO Kim i Kanyeu prijete tri godine zatvora zbog onog što su napravili Taylor Swift

Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN i Kanyeu Westu prijeti odlazak na sud jer su neovlašteno snimali i objavili razgovor s pjevačicom Taylor Swift. Slavni dvojac prekršio je kalifornijski zakon u kojem stoji da je snimanje razgovora bez dopuštenja druge strane ilegalno, a zbog toga im prijete tri godine zatvora.

"Čini se da im je cilj uništiti Taylor, no sami će snositi posljedice jer su telefonirali u Kaliforniji gdje je ilegalno snimanje bez dopuštenja", rekao je izvor za britanski Metro.

Odvjetnici slavne plavuše već su poslali pismo Kanyeu Westu.

"Zahtijevamo da odmah uništite sve snimke i pružite dokaz o tome, kao i tome da snimke prethodno nisu kopirane", stoji u njemu.

Hollywoodska drama počela je u ponedjeljak kad je Kim na Snapchatu objavila snimku razgovora svog supruga i Taylor, u kojem on pjevačici čita stihove svoje pjesme "Famous", a ona daje svoj pristanak da je spomene u njoj. Zasad je još nejasno je li Taylor dopustila da je Kanye naziva kučkom, jer se taj dio ne može čuti u Kiminim snimkama.

Nakon što su bijesni fanovi napali Taylor, ona je objavili svoju stranu priče na Instagramu. Oni oštrijeg oka primijetili su u gornjem lijevom kutu opciju search, što znači da je Taylor tu objavu napisala ranije. 

 

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

Fotografiju objavljuje Taylor Swift (@taylorswift)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara