Video: Lady Gaga snimila kratki igrani film umjesto spota i skinula se gola

Foto: Screenshot/YouTube

PJEVAČICA Lady Gaga u petak je objavila svoj novi spot za pjesmu "Marry The Night" koji je, prema njenim riječima, snimljen po istinitom događaju. Spot traje gotovo 14 minuta, a počinje uvodom u kojem Gaga pripovijeda priču dok je medicinske sestre guraju na nosilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Kada pogledam unatrag na svoju prošlost, nije da ne želim vidjeti stvari onako kako su se dogodile već ih se radije sjećam na jedan umjetnički način. I iskreno, laž je puno iskrenija od istine jer sam je ja izmislila, klinička psihologija nam govori kako je trauma ultimativni ubojica. Pamćenje se ne reciklira, sjećanja mogu biti izgubljena zauvijek. Kao da je moja prošlost nezavršena slika, a ja kao umjetnik moram na njoj popuniti sve ružne rupe i napraviti je prekrasnom opet", pripovijeda pjevačica.

Nakon toga je dovode na odjel, sestra joj maže rane na leđima, a ona sa suzama u očima govori kako će biti zvijezda, kako će uspjeti jednoga dana jer joj nije više ništa preostalo za izgubiti. Kasnije prikazuje scene u kojima pleše balet, pozira gola, ima svoje "šašave" faze i razbija po stanu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara