Video: Lepa Brena u maniri prave zvijezde posjetila Wella Fashion Week

NENAJAVLJENA zvijezda treće večeri 10. Wella Fashion Weeka bila je glavom i bradom nekadašnja najveća zvijezda bivše Jugoslavije, folk legenda Balkana, Lepa Brena. Brena je na Fashion Week doslovno svratila na svojem proputovanju u Italiju kamo je krenula po novu garderobu. Fahreta je, u maniri prave zvijezde u Boćarski dom stigla kad su revije već počele, pogledala kreacije tek jedne dizajnerice, i to Ines Zrnc Gregorine, i nakon šture izjave novinarima pod okriljem svoje svite pobjegla u nepoznatom smjeru.

"Drago mi je da sam uhvatila vremena i došla večeras ovdje. Kako sam u žurbi ne mislim se puno zadržavati, ali drago mi je da sam došla. Stvari su se od rata promijenile i ne očekujem nikakve neugodne situacije", kratko se izjasnila i dodala kako se oporavila od nedavne automobilske nesreće na Floridi te da na tu nemilu situaciju više ne misli. "Svakom se može dogoditi nesreća, bitno je da nije bilo težih posljedica".

Japanski dvojac Gut's Dynamite oduševio zagrebačku publiku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim domaćih dizajnera, među kojima su svoje modne ideje predstavili Iva Karačić, Ines Zrnc Gregorina i Marina Prevolšek, i večeras je pista 10. jubilarnog Fashion Weeka ugostila kreacije inozemnih gostiju. Predstavili su se Mu:n i Galko, Ika Butini i Japanci Gut's Dynamite, koji su svojim prpošnim, nekonvencionalnim i živopisnim kreacijama modnu publiku jednostavno oduševili.

Pistom su još jednom prodefilirale poznate hrvatske manekenke Simona Gotovac, Alex Grdić, Tina Katanić i prelijepa Lorena Čavar, a iz prvog reda pratili su ih, osim Lepe Brene, i nezaobilazne Gale Svilan i Elle Dvornik, modni agent Hamed Bangoura, Lupino, Hoyka i još poneka faca iz estradnog svijeta. Iako smo večeras očekivali najezdu zvijezda, ona se opet nije dogodila, ali smo zapazili Top Modelovog "modnog agenta" Borisa Bašića, koji je u društvu kolege iz žirija, Hoyke, došao pogledati kako su na modnoj pisti snašle odbačene kandidatkinje RTL-ovog pompoznog showa.

Tekst: Vanda Voloder
Foto: Luka Travaš
Video: Tomislav Brdjanović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara