Video: Lijepa Nadja Božić ovogodišnje je zaštitno lice Cro A Portera

Foto: PR fotografije Cro A Porter

NA MODNOM brunchu u utorak je najavljen ovogodišnji Cro A Porter koji će se održati od 30. ožujka do 10. travnja. Dizajneri LukA, Anamarija Asanović, MAK by TEO Perić, Arileo, Fjaba, ELFS, Madame Demode, LINK by Ogi Antunac, Marina Design, Andreja Bistričić, Etna Maar,XD Xenia Design, Tomislav Bahorić, Marina Design, Matija Vuica, Boris Pavlin, Linea Exclusive, Hippy Garden, Cacoon by Tihomir Krznarić, Zigman, Ivan Ledenko, Kitsch modna su imena domaće scene kojima se od ove sezone pridružuje i mlada dizajnerica Jasmina Arnautović.

Cro A Porter uvodi tehnologiju u svijet mode

Zanimljivo je da i Cro A Porter ove godine mijenja ime u HTC Cro A Porter. „Ova suradnja na neki je način logičan slijed izrastao iz `životnih` filozofija modnog projekta Cro A Porter i tvrtke HTC! Naime, stavljajući individualan životni stil ljudi u središte svega što radi, HTC pomiče granice tradicionalnog dizajna mobilnih telefona i oblikuje ih u jedinstvene, elegantne uređaje koji su postali najpoželjniji telefoni današnjice. A moda, nosiva i korisna, individualna i zanimljiva, u svakodnevnom životu upravo je ono na čemu već godina aktivno radi tim Cro A Portera“, izjavio je Viktor Drago.

Cro A Porter traži mlade i urbane umjetnike

Zanimljivo je da će ove godine svoje kreativne sposobnosti moći predstaviti i urbani umjetnici poput grafitera. Oni su pozvani da sudjeluju o natječaju u kreativnom eksperimentu "Blending and intrusion". Fotografije cijelog 10-dnevnog događaja biti će izložene u sklopu CAP Concept Store & Showrooma, izložbenog prostora sofisticirane estetike.

Nadja Božić zaštitno lice modnog događaja


Tamo će biti i fotografije ovogodišnjeg zaštitnog lica CAP-a, Nadje Božić. „Nadja je anđeo. Apsolutni kameleon, model koji nikada ne posustaje i posrne. Redovita gošća svjetskih modnih prijestolnica s bezbroj odrađenih snimanja i modnih editorijala za sva poznata svjetska modna magazinska izdanja. Ako u Hrvatskoj postoji pandan Kate Moss onda je to svakako Nadja Božić. Njena nevjerojatna energija transformira puko modno poziranje u jedinstven estetsko glumački doživljaj. Čista umjetnost“, objasnio je Viktor Drago.

Kristina Šalinović karijeru je započela na pisti Cro A Portera

Na Cro A Porteru naći će se i manekenka Kristina Šalinović koja je svoju karijeru započela upravo na ovom modnom događanju, a sad je stekla i svjetsku slavu. Osim što nosi brojne revije za svjetski poznate dizajnere, posljednji angažman joj je bio na pariškom Fashion Weeku za Mugler.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara