Video: Ludnica na Farmi - Alex naveliko trača, Stefany stalno plače

Video: Ludnica na Farmi - Alex naveliko trača, Stefany stalno plače

IDILIČNI odnosi u farmi pali su u zaborav, jer je većina sudionika potpuno iscrpljena i revoltirana činjenicom da su ograničeni što se tiče brojnih "neophodnih" resursa. Novonastala situacija najteže je pala Stefany, koja sve više plače, a sve manje komunicira s ostalim stanarima, dok je Aleksandra svoje nezadovoljstvo odlučila pokazati kroz njezin omiljeni sport - tračanje. Na tapeti se našla Josipa Pavičić, a Deen, Jelena i Stipe pridružili su se manekenki kako bi saznali sočne tračeve o svojoj sustanarki.

Alex se, među ostalim, osvrnula na privatni život Josipe Pavičić te istaknula kako je spisateljica, koja neodoljivo podsjeća na Nikolinu Pišek (a obje imaju dijete s istim čovjekom), potpuno u drugom planu: "Nikolina je kao svima 'wow', a ova nikom, kužiš?". Yo se naljutila kad je shvatila da se "netko oprao u rajngli u kojoj je htjela skuhati grah", pa su stanari počeli komentirati kako previše šefuje i izrazili nezadovoljstvo glavnom kuharicom Farme.

Već četiri dana koliko borave na seoskom imanju, farmeri, posebno ženski dio, zaobišli su tuširanje. Iako imaju improviziranu tuš kabinu koju su sklepali od dasaka, temperatura nije pogodna za kupanje na zraku, pa se svatko snalazi na svoj način. Muški farmeri su to donekle dobro riješili, oprali se u kantama kao Stipe i Boris, dok je Lupino svoje pranje nogu obavio uz pomoć vlažnih maramica čije zalihe polako nestaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafo sav u molitvi

Ako već nije dosljedan u pjevačkoj karijeri, Rafo se odlučio i na Farmi ostati vjeran svojim vjerskim uvjerenjima. Svako se jutro, naime, moli Bogu, a ekipa koja sudjeluje u molitvi sve je veća. Čak su i sluge Ivana i Boris, u strahu od nove spavaonice, posegnuli za molitvom, a Gazda Alen odlučio je kako će se svakog dana, prije večere, čitati Biblija.

D.K., Nova TV
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara