Video - Marijana i Nemeš se ne odvajaju: "Nisam navikao da moja sreća bude nečija nesreća"

Video - Marijana i Nemeš se ne odvajaju: "Nisam navikao da moja sreća bude nečija nesreća"

Screenshot: Pink TV

SINOĆ je u Big Brother kući priređen novi tulum. Uoči tuluma stanari su morali izabrati najbolji par u kući. Nisu se mogli odlučiti između trojke koju čine Marijana, Bojana i Lester te Horvata i Duška. I na tulumu su morali biti vezani za svoje partnere, što se Horvatu nije svidjelo jer se poželio odvojiti malo od Duška, kojem je jasno uoči tuluma naznačio da ga ne planira pijanog vući uokolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sinoćnjem tulumu ukućani nisu bili raspoloženi kao inače. Mahom su sjedili i razgovarali. Horvat je tjerao Duška da ustane kako bi mogli plesati, a Ema je stalno od Big Brothera tražila da pusti pjesmu "Aroganta kraljica". Soraja se naljutila na Duška koji ju je tijekom plesa udario po stražnjici. Izderala se na njega, a Horvat je smirivao situaciju. Kasnije je Soraja rekla da joj je žao što je tako reagirala, ali je upozorila Duška da to ne ponavlja.

Marijana i Nemeš su tijekom cijele večeri iznova izmjenjivali nježnosti i poljupce. Razgovarali su o svom odnosu. "Nisam navikao da moja sreća bude nečija nesreća", kazao je Nemeš Marijani, kojoj je jako bitno to da on bude siguran u njihovu ljubav.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara