VIDEO Mislav Čavajda snimio susret s beskućnikom kojeg je sreo u Zagrebu

VIDEO Mislav Čavajda snimio susret s beskućnikom kojeg je sreo u Zagrebu
Foto: Instagram

MISLAV ČAVAJDA snimio je dio svog susreta s beskućnikom kojeg je sreo u centru Zagreba tijekom potresa, a video koji je objavio mnoge je rastužio.

"Zagrebačke priče: Toliko dobrih stvari iz svega ovoga možemo dobiti! Naravno, oni koji nisu spremni učiti čak ni iz ovoga ništa neće naučiti....a oni koji u sebi posjeduju imalo empatije vratit će se sebi, jedni drugima. Nakon potresa, stajao sam na sigurnom na Dubravkinom putu, razgovarao s grupom ljudi da bih nakon nekog vremena shvatio da sam konačno upoznao susjede iz prve kuće lijevo i prve kuće desno od svoje.

Već godinama, kada se rastajem s ljudima koje sretnem, pozdravljam ih pozdravom koji smo napustili jer je bio dio jednog bivšeg sistema koji nam nije bio mio ali meni je taj pozdrav bio SVE. Tako da, dragi moji gdjegod da jeste 'ZDRAVO'. Miroslave, zdravo! I na kraju videa kaže '...i znaš šta...Puno ti zdravlja želim!'" napisao je 39-godišnji glumac uz snimku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mislav Čavajda (@mislav_cavajda) on

"Pa di će spavati taj čovjek", pitali su se neki glumčevi fanovi, dok su mnogi uz video ostavili samo emotikon srca.

Dijelove snimke glumac je objavio i na Insta Storyju, a u njima se može čuti kako mu beskućnik koji se predstavio kao Miroslav na pitanje je li bio u prihvatilištu odgovara da je iz Sv. Ivana Zeline pa da ne pripada gradu Zagrebu, ali da će se nekako već snaći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara