VIDEO Miss Bum Bum ostala paralizirana nakon pokušaja samoubojstva

VIDEO Miss Bum Bum ostala paralizirana nakon pokušaja samoubojstva

Foto: Instagram

BIVŠA natjecateljica u slavnom brazilskom natjecanju Miss Bum Bum Deborah Dantas ostala je paralizirana od struka naniže nakon pokušaja samoubojstva. Nakon što je pomiješala lijekove i alkohol, 20-godišnjakinja je skočila s četvrtog kata svoje zgrade. Iako je pad preživjela, nakon njega više ne osjeća svoje noge, piše Daily Mail.

Deborah je objavila video iz svog kreveta u bolnici u Brasiliji, u kojem je istaknula da vjeruje da će se oporaviti.

"Riječ 'nemoguće' za mene i Boga je samo nečije mišljenje. Hvala vam što se molite za mene i jako sam sretna zbog svega što ste dosad učinili za mene", rekla je.

"Snimam ovaj video kako bih zahvalila svojim voljenima za svu pomoć koju su mi pružili, svima koji su me došli posjetiti i koji su spremni biti uz mene", dodala je.

Deborah je na natjecanju predstavljala državu Paraibu, a u medijima se našla u studenom nakon što je procurila snimka na kojoj je druga žena zadovoljava tijekom showa u seks-klubu u Brasiliji.

Bila je u vezi s poznatim brazilskim pjevačem Misterom Catrom, no tvrdi da je prekinula s njim jer joj je rekao da ima 20 djece te da želi 21. s njom.

Deborahina prijateljica za lokalne je novine rekla da se prije skoka sa zgrade napila.

"Uvijek je puno pila i uzimala lijekove. Bila je depresivna i imala emocionalnih problema. Govorila je da joj je život isprazan i da nema smisla", ispričala je prijateljica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara