Video - "Mister simpatičnosti" HTZ-a: Tražim curu, ali stariju od 18 godina

Video - "Mister simpatičnosti" HTZ-a: Tražim curu, ali stariju od 18 godina

Tekst: A.M.
Screenshoot: YouTube

JOŠ JEDAN kandidat showa "Hrvatska traži zvijezdu", Dario Stojanović, izdvojio se od ostalih kandidata svojim vedrim karakterom te je čak prozvan Misterom simpatičnosti druge sezone RTL-ova showa. Za razliku od Borisa Rogoznice, koji je slomio mnoga srca kada nam je rekao da je u sretnoj ljubavnoj vezi, Dario je "friško" slobodan i nada se da će možda baš uz pomoć HTZ-a pronaći novu ljubav.

Simpatični 19-godišnjak iz Osijeka, za kojeg je Tony Cetinski rekao da mu "pjevanje nije loše", glazbom se počeo baviti u osnovnoj školi, kada su glazbeni showovi počeli nicati kao gljive poslije kiše. Osim u Showtimeu, u kojem se proslavila Franka Batelić, Dario je bio pozvan da sudjeluje u Operaciji trijumf, ali zbog brojnih obveza morao je odbiti tu priliku.


"Nisam mogao sudjelovati u tom showu jer sam taman bio maturant, morao sam učiti, ići u školu", rekao nam je Dario koji već dvije godine svira u bendu "Round about". "Bend postoji već sedam godina, ja u njemu pjevam već dvije", otkrio nam je Dario. Osim strane glazbe, koju preferira, Dariju se sviđaju i domaći izvođači poput Gibonnija, Majki ili Urbana.

"Poznajem Zokija i dobri smo si, ali mislim da nismo ni slični"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na izgled, ali i sličan ukus glazbe, Darija mnogi uspoređuju s prošlogodišnjim finalistom Zoranom Mišićem, dok on osobno tvrdi da sličnosti između njih dvojice Slavonaca zapravo i nema. "Poznajem Zokija i dobri smo si, ali mislim da nismo ni slični. Glasovne sposobnosti su nam različite, pjevamo drugačiju vrstu glazbe, potpuno smo različiti", tvrdi Osječanin koji poručuje gledateljicama da traži curu.

Naime, s obzirom na to da je prije nešto više od mjesec dana prekinuo ljubavnu vezu, Dario nam je rekao da možda baš uz pomoć HTZ-a pronađe novu djevojku. "Ne primam maloljetnice, u obzir dolaze samo one starije od 18 godina", našalio se "Mister simpatičnosti" koji je počašćen titulom koju je dobio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara