Video: Na otpadu gledali kako se prsata Soraja tušira u Big Brother kući

Foto: vb4.emotions.rs

NAKON što je Duško zapjevao u ispovjedaonici na otpadu Big Brother se odlučio smilovati stanarima i pustiti im malo zabavnog sadržaja. Kako ne slušaju svi istu vrstu glazbe, pustio im je njihov jedini TV program - prijenos iz kuće Velikog Brata.

Duško o Soraji: Ima lijepe nogice


Na ekranu se pojavila slika Soraje dok se tušira u minijaturnom bikiniju. Duško je pokušao skriti svoje oduševljenje onime što vidi, ali mu nije baš pošlo za rukom. Komentirao je njeno tijelo s ostalim stanarima na otpadu dok je Horvat zaključio kako cura zna što radi. "Ima lijepe nogice. Ja uvijek prvo pogledam noge pa onda glavu. Dosta je bilo vode Sara, mogla bi malo i štedjeti vodu", izjavio je Duško na što su se ostali nasmijali. Upravo on je tijekom tjedna izjavio da mu je bilo neugodno dok je bio u kući jer se svi tuširaju svaki dan, a on ne može jer nema takve navike, a i boji se da se ne prehladi.


Duško misli da je Soraja ostavila lančić u smeću zbog njega

Zanimljivo je i da stanari na otpadu misle kako i njih stanari iz kuće mogu vidjeti na televizoru iako to nije istina. Dragana je tužna jer se stanari u glavnoj Kući zabavljaju. Nirmal joj objašnjava da je imala šansu biti u Kući samo da je brže trčala, dok oni nisu imali tu priliku. Kasnije su dobili još dvije vreće smeća od stanara iz kuće, a kako misle da i oni njih vide, našavši zlatni lančić u smeću, Duško je bio uvjeren da ga je Soraja tamo bacila kako bi ga on našao.

Horvat uči Duška engleski jezik


Tijekom dana je Horvat odlučio pomoći Dušku da nauči engleski jezik jer ako opet budu htjeli pjesmom osvojiti malo zabave na televiziji, morati će ispuniti teži zadatak, a taj je da Duško ispravno na engleskom nešto otpjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasaSlavica strahuje da Big Brother ne uvede njenog bivšeg muža u kuću

Ukućani su tijekom dana imali problema s ustajanjem nakon kasnog sinoćnjeg natjecanja za imunitet i kapetana kuće. Slavica, koja je odnijela pobjedu i imunitet stanarima se povjerila kako strahuje da će Big Brother u kuću uvesti njenog bivšeg muža. Kasnije im je ispričala kako se Nemeš u snu okretao prema Bojani kao da je želi zagrliti, a on je odgovorio da ako se to i dogodilo, bilo je sasvim podsvjesno.

Lester tražio od Slavice da mu pokaže grudi

Lester je rekao Slavici kako se ona mogla skroz skinuti i pokazati grudi, na što je ona ostala zatečena. Unatoč tome Lester je nastavio: "Daj da vidim grudi. Svakako se već vide cijele. Ne bi bilo puno razlike između onog što sad vidim i onog što bi vidio da se skineš". Ona mu je odgovorila ljutito: "Što to govoriš? jesi ti normalan? Ja volim nositi dekolte i nositi ću i još dublji. Što imaš ti s mojim sisama". On joj je odgovorio kako ih je već većinu pokazala te zaključio: "Možeš ih i skroz izvaditi, nije to ništa strašno". On mu je odbrusila: "Ti stvarno nisi normalan dečko. Idi neka ti mama pokaže dekolte! Ti bi izgleda još da sisaš?".

Milan je slab na Soraju i nervozan je u njenoj blizini

Soraja je postala privlačna još jednom muškarcu u showu, nakon Duška i Milan je postao slab na nju. Priznao joj je kako je jako nervozan u njenoj blizini te da se ne može prepoznati otkako je u kući jer se vani tako ne ponaša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara