VIDEO Nakon 60 godina pronašla izgubljenog brata i otkrila da je postao milijunaš

VIDEO Nakon 60 godina pronašla izgubljenog brata i otkrila da je postao milijunaš

Foto: Youtube/ Facebook

IDA WILDE iz Škotske nakon punih 60 godina razdvojenosti pronašla je svog brata i saznala da je postao jedan od najbogatijih ljudi na svijetu.

Ida, koja sad ima 83 godine, mislila je da nikad više neće vidjeti svog posvojenog brata Asgara Patela nakon što se morao vratiti svojim biološkim roditeljima u Indiju, piše Daily Mail.

Asgar se u Škotskoj našao 1947. kad je tijekom razdvajanja Indije i Pakistana došlo do masovne migracije. Idina teta je na svom pragu pronašla četvero preplašenih malih Indijaca, a kako se nije sama mogla pobrinuti za sve njih, Idina majka je šestogodišnjeg Asgara i njegovu dvanaestogodišnju sestru Kuslom uzela k sebi.

"Slomilo mi se srce kad je morao otići. Pet godina smo proveli kao brat i sestra, jako me rastužilo kad sam ga izgubila. Neko vrijeme smo bili u kontaktu, ali često smo se selili, a tako i njegova obitelj, pa smo izgubili kontakt, ali uvijek sam se pitala što je bilo s njim", ispričala je Ida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se da je i on godinama tragao za svojim posvojiteljskom obitelji, a Idu je prepoznao na jednoj fotografiji s vjenčanja na Facebooku i odlučio joj se javiti. U kolovozu ove godine posjetio ju je u Škotskoj, a sljedeće će bi godine ona trebala otputovati u Indiju i upoznati se s njegovom obitelji.

Asgar, čiji je otac bio uspješan poduzetnik u Indiji, osnovao je jednu od najvećih logističkih kompanija Patel Rodaways. Sad je multimilijunaš čije se bogatstvo procjenjuje na 615 milijuna dolara i sa svojih 78 godina nalazi se na 45 mjestu Forbesove liste najbogatijih Indijaca.

"Pozdravila sam se s malim dječakom, a idući put kad smo se sreli bio je uspješan biznismen. Nisam mogla vjerovati koliko je daleko došao, a i dalje je normalna i draga osoba. Predivno ga je ponovno imati u životu nakon svih ovih godina", zaključila je Ida.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara