VIDEO Nakon pet godina vraća se show "Zvijezde pjevaju", a ovo su kandidati

VIDEO Nakon pet godina vraća se show "Zvijezde pjevaju", a ovo su kandidati
Luka Šangulin/Index

"ZVIJEZDE PJEVAJU" ponovno se vraća na male ekrane 2. ožujka 2019. godine, i to nakon pet godina pauze. Novu sezonu HRT-ova showa vodit će popularni voditeljski dvojac - Barbara Kolar i Duško Čurlić, dok će se u ulozi žirija naći Mirela Priselac Remi, Danijela Martinović, Miroslav Škoro i Valentina Fijačko.

U ovogodišnjem izdanju natjecat će se brojna poznata lica s domaće estrade kojima će, kao i dosad, biti dodijeljeni stručni mentori, a parovi su otkriveni na službenoj konferenciji za novinare. Tako će snage ujediniti sljedeća imena:

Tara Thaller uz mentora Dinu Jelušića, Franjo Ridjan i mentorica Žanamari Perčić, Ella Dvornik pod vodstvom mentora Gorana Boškovića, Ashley Coulburn uz Bojana Jambrošića, Krešimir Macan uz mentoricu Antoniju Šerić, Katarina Strahinić i mentor Pero Galić, Borko Perić pod mentorstvom Jelene Radan te Krešo Sučević s Ivanom Kindl kao mentoricom.

"Statistički sam jako zadovoljan jer sam dobio jako dobru mentoricu", kaže Krešo Sučević za mentoricu Ivanu Kindl koja je već peti put u ovoj ulozi.

"Mi već danas krećemo s vježbanjem", uzbuđeno je istaknula Ivana čija su dva kandidata odnijela pobjedu u prethodnim sezonama. Osim Ivane, i Jelena Radan može se pohvaliti višegodišnjim mentorskim iskustvom, a ovo joj je četvrta sezona.

Posebno se veseli najmlađi natjecateljski par, glazbenik Dino Jelusić i glumica Tara Thaller. "Gledala sam "Zvijezde pjevaju" kao mala i jako sam uzbuđena", izjavila je Tara.

Ella Dvornik nije se pridružila kolegama na službenoj konferenciji jer je trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se prije nekoliko dana udala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara