Video: Natjecateljice za Miss Universe pozirale u izazovnim bikinijima

NATJECATELJICE ovogodišnjeg natjecanja za prestižnu i laskavu titulu Miss Universe koje će se sljedeći mjesec održati u Vijetnamskom gradu Nha Trangu pozirale su na bazenu jednoga hotela u izazovnim bikinijima i tako pokazale svoje draži. U Vijetnam je ovih dana pristiglo osamdeset natjecateljica iz većine svjetskih zemalja koje će sudjelovati u izboru za najljepšu.

Prošlogodišnja pobjednica, Vijetnamka Riyo Mori okrunit će svoju nasljednicu, a sama će kruna ove godine biti drugačija od onih prijašnjih. Procijenjena na 120 tisuća dolara, ova je kruna optočena sa 18. karatnim žutim i bijelim zlatom, obogaćena je sa čak tisuću dragih kamenja, od kojih su 555 bijeli, trideset karatni dijamanti, 375 četrnaest karatnih "konjak" dijamanata, 10 dvadeset karatnih kvarc kristalića i 19 šezdeset karatnih morganitskih dragih kamenja. Boje dragulja izabrane su pažljivo kako bi sadržavale dublje značenje, svako od njih povezano sa Vijetnamom kao zemljom budućnosti i prosperiteta, te će se ova kruna koristiti samo za ovogodišnje natjecanje.

Hrvatska predstavnica na Miss Universe je Snježana Lončarević, 24-godišnja studentica Fakulteta za hotelski i turistički menadžment u Opatiji. "Jedva čekam svjetski izbor u Vijetnamu, naslušala sam se priča s tih svjetskih izbora ljepote pa sam presretna što ću sve konačno vidjeti iz prve ruke", rekla je Snježana nakon što je osvojila titulu Miss Universe Hrvatske, a u trajno je vlasništvo dobila i automobil Mitsubishi Colt Cabrio, deset tisuća kuna, vikend na moru, mobitel, fotoaparat te šest pari cipela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara