Video: Nemeš utučen nakon što ga je Big Brother odvojio od Marijane, otpadnici ušli u kuću

Foto: vb4.emotion.rs

SINOĆ su u Koloseumu stanari glavne Big Brother kuće konačno doznali za postojanje otpada. Ekipi otpadnika, predvođenoj kapetanom Duškom, pridružili su se Ema, Džordž i Nemeš, koji su se zajedno borili protiv tima BB stanara, predvođenih Milom. Pobjednici idu u glavnu kuću, gubitnici na otpad.

U prvoj borbi "Bitka za mikrofon" pobjedu su odnijeli ukućani, a u drugoj "Guzonja" te u trećoj "Hip hop zeko" otpadnici "pojačani" Emom, Džordžom i Nemešom, što im je osiguralo ulazak u glavnu kuću. Novi stanari kuće su tako Nirmal, Dragana, Duško, Soraja te Horvat, koji su se pridružili trojci iz stare postave - Emi, Nemešu i Džordžu. Novi stanari otpada su Slavica, Bojana, Marijana, Nikola, Lester, Radiša, Mila, Tamara i Dražen. Big Brother tako je razdvojio "golupčiće" Marijanu i Nemeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre "Baci rimu" i "Baci loptu" poslužile su za odabir kapetana. U borbi između Soraje i Nirmala, Nirmal je pobijedio i postao novi kapetan ukućana. U borbi za titulu kapetana otpada Nikolu je pobijedila Bojana, koja je tako po drugi put zaredom postala kapetanica. Svi novi stanari otpada automatski su nominirani, osim Bojane koja kao kapetanica ima imunitet.

Bivši otpadnici su oduševljeni kućom. Odmah po ulasku su veselo krenuli u razgledavanje te upoznavanje s dosadašnjim ukućanima Emom, Džordžom i Nemešom. Iako za njega ostanak u glavnoj kući znači i spas od ovotjednih nominacija, Nemeš je bio vidno utučen - što zbog rastanka od ostalih dosadašnjih sustanara, što zbog odvajanja od Marijane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara