Video: Neno Belan kuhao s nama i otkrio što je najromantičnije što je ikad napravio

Foto: Borna Čavrag/Index
Video: Tomislav Brdjanovich/Index

NENO BELAN danas je pokazao svoje kulinarsko umijeće kuhajući sa predstavnicima medija. Snage su u kuhinji odmjerili Saša Lozar i Davor Dretar Drele te Neno Belan, koji je kuhao uz pomoć Indexove novinarke. Iako je odlukom žirija Neno u suradnji s Indexom izgubio u kulinarskom dvoboju, ipak nam je dao intervju i ispričao kako se snalazi u kuhinji.

"Spadam u onu vrstu koja izumire"

Glazbenik nam je otkrio kako ne kuha često, ali se snalazi s kuhačom u ruci. Ipak, najbolje mu ide na pozornici. Stoga će održati i koncert za Valentinovo, na koje poziva sve zaljubljene. One koji nisu već našli ljubav, smatra Neno, zaljubit će se na njegovom koncertu. "Spadam u onu vrstu koja izumire", rekao je Neno kada smo ga upitali je li romantičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije problem očuvati privatnost, ako to želiš, onda to možeš. Ne treba biti posvuduša"

Najromantičnije što je ikad napravio bilo je prevaljivanje nekoliko stotina kilometara zbog voljene osobe. Svoju intimu inače čuva, a smatra da je to jednostavno. "Nije problem očuvati privatnost, ako to želiš, onda to možeš. Ne treba biti posvuduša", rekao je Neno. Sve svoje pjesme podjednako voli jer svaka oslikava jedan emotivni trenutak u njegovom životu. Ukoliko želite uroniti u romantični svijet Belanovih pjesama, posjetite njegov subotnji koncert u Domu sportova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara