Video: Nered otkriva tajne o dolasku Snoop Dogga u Hrvatsku

SNOOP DOGG samo što nije zakoračio na pozornicu Doma sportova gdje će za dva tjedna, prema riječima promotora Marka Lasića Nereda, održati koncert "kakav Hrvatska još nije imala prilike doživjeti". Oko podneva 9. rujna popularni će "doberman" zajedno s dvadesetak ljudi sletjeti u Zagreb nakon čega će se uputiti prema hotelu Antunović gdje su zakupili cijeli prvi kat. Iako se očekivalo kako će Snoop poput ostalih svjetskih zvijezda zakrčiti pretinac elektronske pošte sa nevjerojatnim zahtjevima, ispalo je kako je mega zvijezda jednostavnija nego se mislilo. Nekoliko boca votke i šampanjca čekat će ih u hotelu, čokolade i energetska pića u backstageu, a jedino na čemu je reper inzistirao bio je Playstation od kojeg se neće odvojiti sve od dolaska u hotel, pa do generalne probe prije koncerta.

"Taj cijeli tim ima svoje univerzalne zahtjeve, osim što u njihovom slučaju ti zahtjevi nisu pretjerani. Jedino što su izričito tražili je prijevoz od aerodroma do hotela i od hotela do Doma sportova, a mi smo mu taj zahtjev naravno udovoljili i za njih pripremili ulaštene Hammere. Što se jelovnika tiče, oni su tu još jednostavniji. Poput pravih Amerikanaca inzistirali su na pomfritu i McDonaldsu jer to obožavaju", rekao je vrlo uzbuđen Nered jer Snoopa smatra "institucijom i ocem hip-hopa".

Iako je Snoop rekao kako bi bilo super da se u Hrvatskoj zadrži dva ili tri dana, nažalost, njegov posjet Zagrebu završit će već jutro nakon koncerta zato što taj isti dan već ima nastup u Budimpešti. Naime, Zagreb će posjetiti u sklopu svoje europske turneje na kojoj predstavlja posljednji studijski album "Ego Trippin'". Prije nego Snoopa nastupiti će predgrupa Funky Biznis dok će ekipu na gramofonima zagrijavati DJ-evi Zrna i Oli kao i poseban gost iz Pariza DJ Mdee.

Kako je Nered odlučio biti pravi domaćin, u nadi kako Doggu ovo neće biti posljednji posjet Hrvatskoj, organizirao je 35-metarsku jahtu kojom je Snoopu i ekipi ponudio razgledavanje hrvatske obale s ciljem u Dubrovniku. Međutim, kako već jutro nakon koncerta cijeli tim kupi prnje i odlazi put Budimpešte, šminkerskom jahtom će između otočića ploviti samo Nered s DJ Mdeeom i prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra

Index ponovno nagrađuje! Dvoje najsretnijih posjetitelja koji točno odgovore na nagradno pitanje mogu osvojiti po dvije ulaznice za koncert Snoop Dogga! Sve što trebate napraviti jest nabrojati goste koji će zagrijavati publiku prije nastupa Snoop Dogga!

Odgovore u mailu naslovljenom sa "Snoop 2" šaljite na index.nagrada@gmail.com, te ne zaboravite navesti osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom, a u narednim vas danima očekuje još ulaznica za ovaj nezaboravni koncert. Sretno!

Tekst: Lana Vukičević
Video: Tomislav Brdjanović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara