VIDEO Neugodan trenutak: Meghan se pogubila kad je trebala ući s kraljicom u auto

VIDEO Neugodan trenutak: Meghan se pogubila kad je trebala ući s kraljicom u auto
Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN MARKLE pokušava pohvatati sva pravila ponašanja otkako je članica kraljevske obitelji, a to se pokazalo kao pravi izazov.

Najprije je prošle subote na balkonu Buckinghamske palače pokazala da nije baš najsigurnija kad se treba nakloniti kraljici, a danas joj se opet omaknula pogreška.

Vojvotkinja od Sussexa došla je do automobila s kraljicom Elizabetom kojim su trebale ići u Cheshire, a prilikom ulaska u njega došlo je do konfuzije. Meghan je najprije pustila baku svog muža da uđe prva u automobil, a onda joj je predložila da se ipak zamijene.

Daily Mail piše da su se vjerojatno zamijenile jer je kraljica trebala izaći prva u Cheshireu pred okupljenu masu, te da je Meghan unaprijed rečeno da uđe prva u automobil, no ona je pustila kraljicu ispred sebe.

Embed from Getty Images

Prošlog vikenda Meghan je snimljena kako princu Harryju govori da je nervozna zbog zajedničkog pojavljivanja s ostalim članovima kraljevske obitelji na balkonu palače. Kamere su je snimile i kako pita Harryja treba li se nakloniti nakon što je pred njih došla kraljica,a on je samo kratko odgovorio da treba i pognuo glavu.

Protokol nalaže da se svi članovi kraljevske obitelji moraju pokloniti Kraljici ako je taj dan vide prvi put.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara