Video: Nicole Kidman dobila javnu čestitku za 41. rođendan

"NAJMRŠAVIJA trudnica u Hollywoodu", kako je nazivaju američki mediji, proslavila je ovog vikenda 41. rođendan, a čestitku u velikom stilu priuštio joj je suprug Keith Urban, s kojim će uskoro dobiti prvo dijete. Za vrijeme koncerta u Chicagu kamera je pokazala trudnu glumicu, a Urban je u svom prepoznatljivom romantičnom (po nekima, i ljigavom) stilu otpjevao "Happy Birthday" i suprugu, naravno, dirnuo do suza. "Romantika u našem odnosu jednostavno ne nestaje. Imamo male trikove kojima održavamo stvar na nivou", rekao je nedavno Urban o braku s Nicole, a sad je sve pokazao i u praksi.

Nicole Kidman trebala bi roditi sljedećeg mjeseca, a medijima je nedavno priznala kako je trudnoća, nakon niza spontanih pobačaja, u njoj probudila dosad nepoznate emocije. "Kad sam bebu prvi put vidjela na ultrazvuku, plakala sam kao kiša. Nisam mislila da ću to ikad doživjeti. Osjećaj da u tebi raste živo biće je neponovljiv, i potpuno sam ga prihvatila. Želim ovo iskustvo proći u potpunom užitku", rekla je glumica časopisu Vogue, opisujući ove dane kao "najsretnije u životu".

Uz majčinstvo, Nicole je nedavno dobila još jedan "posebni zadatak" - velika su očekivanja od njezinog novog filma "Australia", i to posebice kad je riječ o turizmu u njezinoj rodnoj zemlji. Riječ je, naime, o povijesnom spektaklu u kojem uz Nicole glumi Hugh Jackman, a režirao ga je Baz Luhrmann, najpoznatiji po uspješnom mjuziklu "Moulin Rouge".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Film će u najboljem mogućem svjetlu pokazati prirodne ljepote Australije i njezinu bogatu povijest. Veselimo se ovoj jedinstvenoj promociji našeg turizma u svijetu", rekao je ministar turizma Australije, Martin Ferguson.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara